Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csecse Attila meleg? Kivel jár most?
Van az idei pride-ról videó ahol valakivel együtt sétál. Én nem láttam még sehol azt a srácot, nem ismerem. Szerintem lehet ő a párja. De ez csak egy tipp.
De ez szerintem csak rá tartozik ☺️
Balázs a neve a sracnak es mar nagyon regota egyutt vannak. Tobbszor hallatszodik a hangja is a videokban. Pl a vacsicsatas videoban amikor o foz elvileg csak Kitti , a huga van vele megis beleszol egy srac is a vidoeba.
Igen meleg, de mem vallalja fel nyilvanossag elott. O dolga
Szerintem baromira senkinek semmi köze hozzá. Manapság nagyon divat lett kipakolni a szexualitást, folyton coming outolni, mindenki nagyon pc, stb stb.
Nekem semmi bajom a melegekkel, de ez mindenkinek a maga dolga. Se Attilának se másnak nem kötelessége felvállani. Ez nem jelenti azt hogy titkolja, csak szimplán nem pakolja ki a magánéletét.
A szexualitás egy privát dolog, teljesen mindegy hogy valaki hetero, homoszexualis vagy épp biszexualis. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy x kivel él párkapcsolatban vagy épp kivel mit csinál szexualisan.
Csak azert mert a youtube-ból éll, neki is joga van a magánéletét megtartani.
Szóval lehet nagyon trendi lett a coming out és társai, de nem kötelesség, sőt szerintem jobb is, ha mindenki tart egy bizonyos határt. És igen, ezt a heterókra is értem.
Most rákerestem, és váó, hát az ilyen emberek miatt asszociálnak a melegekre úgy, mint ha ők lennének a világ legférfiatlanabb, leggyengébb emberei.
Oké, ha valaki meleg, de a melegség azt jelenti, hogy a saját nemedhez vonzódsz, ettől még nem kéne úgy kinézni, mint egy női testalkatú férfi, olyan szinten lerí róla a melegség, hogy az számomra is visszataszító, pedig én is meleg vagyok.
Csak azt sajnálom, hogy az ilyen emberekkel mossák össze sztereotipikusan az összes meleget, pedig a nagy részünk egyáltalán nem úgy néz ki, mint ez a srác, és egyikünk se gesztikulál meg beszél úgy, mint egy balettáncos pindúr pandúr.
Nem is kell felvállalnia, látszik rajta, a beszédén meg a testbeszédén tök bu*zis az egész ember
Egyik videóba meghívta a barátait... 3 lányt
Egyértelműen homár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!