Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves létemre a 30+os korosztály jön be. Ez apakomplekszus?
Attól függ kit kérdezel. Szingli 30+ -osok többsége szerint biztos teljesen normális, de amúgy kapcsolathoz nem egészen az.
Én a te korodban jöttem össze egy 30+ sráccal (nem vagyok passzív szóval akkor is találhatsz ilyen korút ha aktív vagy) de kapcsolatként sehogy sem működött, túl nagy a korkülönbség, sosem fogjátok megérteni egymást, ne akard, hogy valaki a saját világképére próbáljon formálni, mert nem érti a te generációd. Más ismerőseimnél sem működik ez a különbség, de persze egyéne válogatja, egy későn érő 30 és egy koraérett 20 még esetleg.
Nem a 30-asok ellen érvelek, mert közben én is közel annyi lettem (27) :D de nem jönnék össze 17 évessel az is biztos, mert nem egy a világképünk. Az én párom 24, vele nyilván értjük egymást.
Kalandozó alakoktól nemi bajokat szerezni nyilván mindegy hány éves a másik, én személy szerint kerülöm az ilyesmit.
Apakomplexusnak ez még nem számít, csak kevés az esély, hogy harmonikusan működik, félig-meddig más generáció.
Esetleg egy 30 egy 40 évessel, vagy fölötte már oké mert két jó esetben érett felnőtt, de a 20-as éveidben ne 10+ év különbséget keress, a korodban is van aki érett érzelmileg és jó az ágyban is, csak jobban meg is fogjátok érteni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!