Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nem gondoltatok arra, hogy nővel jobb lenne a szex?
Egy melegnek hogy lenne jobb a szex egy novel?!
Ha egy meleg nokrol fantazial, akkor az vagy biszex, vagy egy hetero, aki melegnek kepzelte magat :D
"Ne kérdezz vissza, hogy hetero ként...."
Ezzel a megjegyzéssel mindjárt el is ismerted, hogy te magad is tisztában vagy azzal, hogy a kérdésednek épp annyi értelme van, mint heteroszexuális férfiaktól azt kérdezni, hogy nem gondolnak-e arra, hogy férfival jobb lenne a szex.
Vegetáriánusok, nem gondoltok arra, hogy jobb lenne a sok zöldség, gyümölcs helyett is körömpörköltet, disznótorost, tarját és májkrémet enni?
Vízilabdázó férfiak, nem gondoltatok arra, hogy jobb lenne a vízipóló helyett inkább vízibalettezni?
#13 Attól hogy vegán vagy még szeretheted a húsnak az ízét, csak lehet hogy állatvédelmi vagy környezetvédelmi okok miatt vagy vegán és ezért úgy döntessz hogy nem eszel húst, még ha szereted is.
#14 A melegek nem utálják a nőket, szimplán nem vonzódnak hozzájuk, ugyan úgy ahogy te nem utállod a legjobb azonos nemű barátodat és mégsem vonzódsz hozzá.
Én kipróbáltam, nem jobb. Egyáltalán nem jó.
Azt élveztem valamennyire, hogy ő élvezi velem. Az egomnak jó volt, a farkamnak határozottan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!