Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élveztetek már el anális kielégítés után?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem még nem sikerült prosztata masszázzsal elmennem, pedig élvezem, nagyon kellemes, de nem tudok eldurranni tőle. Van valami ötletetek hogyan lehetne ezen segíteni?
18/f
2021. dec. 16. 21:20
11/12 anonim válasza:
En dildot hasznalok. Igazival meg nem probaltam de tobbszor is el megyek kez nelkul. Utanna ki is tudom verni. Ha meg egyszerre csinalom a 2ot volt mar ra pelda h 3x mentem el kozvetlen egymas utan
12/12 Domi 2000 válasza:
Bi- uni vagyok és fergetegeset szoktunk élvezni, akár ketten akár hárman csináljuk. Perzse lehet, hogy attól, hogy a csajok néznek minket és erre is beindulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!