Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Belemenjek-e a randiba, vagy ne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek-e a randiba, vagy ne?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel elkezdtem ismerkedni Gayromeon. Ő 49 éves aktív, én 24 éves passzív.

Állítása szerint hosszútávú kapcsolatot keres (ahogyan én is), és kimondottan fiatalt keres magának, mivel fiatalos az életvitele (ez igaz is), állítása szerint már volt 4 párkapcsolata, egy 8 éves, 2db 6 éves, és egy 2 éves.

Tipikusan sikeres ember, nagy ház, jó autó, vezetőbeosztás a munkahelyen, sok embert ismer, magabiztos, jó a humora, kedves, udvarias, és tényleg energiát tesz abba, hogy megismerje a másikat, és próbál udvarolni, ami szerintem ritka.

Telefonszámot cseréltünk, naponta beszélünk telefonon, illetve viberen. 35km-re lakik tőlem, felvetette, hogy elmehetnénk randizni, és ha gondolom, akkor utána nála is aludhatok.

A meleg ismerőseim viszont lebeszélnek erről, merthogy szerintük a fickó csak megakar dugni, utána dobni akar, valamelyikük azt mondta, hogy valószínűleg összejönne velem a pasi, de lecserélne egy fiatalabbra, ha idősebb lennék.

Ti mit javasoltok?

2021. dec. 15. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha azt mondom feküdj alá, akkor aláfekszel? Ha pedig nemet mondok, akkor nem?
2021. dec. 15. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nekem túl öreg lenne ilyen idősen, én nem lennék benne, de te tudod.
2021. dec. 15. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

És ha csak megakar dugni akkor mi van? Legrosszabb esetben szexelsz egy jót és nem lesz belőle semmi. De lehet komolyan gondolja és amiket leírtál róla úgy tűnik jól járnál mellette.

Vagy már szállj ki most, biztos nagyon jól ismerik a barátaid.

2021. dec. 15. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
És ha csak irigykednek?
2021. dec. 15. 18:37
 5/7 steven95 ***** válasza:
100%

És mi lenne ha csak randira mennél el, de nem aludnál ott? És lenne időd még gondolkodni?

Amúgy meg "ottaludni" első alkalommal nem valami fényes jövőt mutat. Szerintem addig fog működni a "kapcsolat" amíg jó lesz a szex, és két szex között elviselitek egymást. Ha neked ez elég..

2021. dec. 15. 19:42
 6/7 Béla211 ***** válasza:
100%

Tetszik vagy nem érdekkel és szívesen meg ismernéd személyesen?

Akkor randiz vele. Azt is mondhatod neki ahogy az előző írta, hogy először csak randira mennél vele nem szeretnél nála aludni. Csak ezt mond meg neki. Mielőtt elmész a randira ne ott közöld vele. Amúgy meg, hogy lecserél e pár év múlva ezt senkinél nem tudhatod egy korodbeli srácnál sem. Az a lényeg, hogy addig maradjatok együtt amíg mindketőttöknek jó. És vágytok egy másra...

2021. dec. 16. 09:31
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha ennyire kiadta magát, akkor nem gondolom, hogy csak egyéjszakás kalandot lát benned.
2021. dec. 16. 11:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!