Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a homoszexuálisok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a homoszexuálisok monogám alkatúak?

Figyelt kérdés
A liberálisok szerint monogámak, hűségesek, de az egyik haverom, aki találkozott is melegekkel, az azt mondta, hogy nagyon kicsapongó nemi életük van, promiszkuitásban élnek valójában. Azt is mondta, hogy sok meleg olyan, mint Szájer József, vagyis állandóan szex partikra járnak.

2021. dec. 15. 11:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Mindenféle.

Pont, mint a heterók.

2021. dec. 15. 11:39
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Szerinted a heteroszexuálisok monogámok, hűségesek? Van ilyen is meg olyan is. A melegeknél is ugyanígy (csak lehet, hogy mások az arányok, nem tudom). Én sok éve élek monogám meleg kapcsolatban és sohasem voltam sem kicsapongó, sem hűtlen. Sosem volt rá igényem.

Ha meg már azt a retkes Szájert hoztad példának, akkor én is általánosíthatnék, hogy a heterók is pont ezt csinálják, mindannyian emlékszünk még Borkai drogos prostis jachtos videójára. Na, az se volt különb. De nem akarok általánosítani, mert semmi értelme. Egyik oldal se szentebb a másiknál. (Max. álszentebb.)

2021. dec. 15. 12:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyéni, nem lehet politikai szempontból elemezni.
2021. dec. 15. 12:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Akiket ismerek, azok többnyire stabil párkapcsolatra vágynak, de ez nem annyira melegeknél. A párkapcsolatok is viharosak sokszor, illetve nincs a gyerek mint összetartó faktor a heteróknál.
2021. dec. 15. 12:07
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
4-es, akit a gyerek tart össze, azok betegek. De ezt a gyerek szívja meg legjobban sajnos, ezért nem kéne felelőtlenül gyereket csinálni. Addig, amíg a f*sz meg a p*na miatt vannak emberek együtt, addig sosem fognak harmónikus párkapcsolatban élni. Ez mind igaz homikra és heterokra is. A mentális egészséget kéne helyre hozni és máris nem lesz ennyi elkötelezedni képtelen, szexfüggő, magányos, depressziós, mentális sérült.
2021. dec. 15. 12:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyivel gyakoribb a “kicsapongó” szexuális élet, mert nagyon könnyű szexpartnert találni a különböző appokon. Tipikus példa a grindr ami szinte csak erre van. Ugyanakkor sokszor emiatt nehéz komolyabb kapcsolatot találni, egyrészt emiatt másrészt sokszor titokba kell tartanod a kapcsolatod ami megnehezíti annak a fenntartását.

Az én tapasztalatom az hogy jellemzőbb a kicsapongóbb szexuális élet, viszont ugyan úgy párkapcsolatot szeretnének az emberek. Viszont én nem nagyon hallottam emberekről akik szexpartikra járnának

2021. dec. 15. 12:45
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező

Úgy hallottam egy heteró ismerősöm mondta, hogy tiind csak buliba jártok kábítoztok.

És 30 éves korotokban le babátok hogy fel tudjátok venni a kedvezményes hiteleket, támogatásokat,

Igaz?

2021. dec. 15. 13:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen is, olyan is van. Heterók között is vannak kicsapongók, s vannak hetero szexublik is. Az igaz, hogy általában nyitottabbak, lazább gondolkodásúak, s mivel mindkét "oldalon" ffi van, így ennek megfelelően állnak hozzá a szexualitáshoz is. Ettől még tudnak a melegek is monogámok lenni.
2021. dec. 15. 13:23
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Be tudok számolni a heterók boldog életéről is. A nagy részük valóban csak a lakáshitel, CSOK vagy a baba miatt házasodik össze. Már az első években rommá csalják a feleségüket. A házasságok 50%-a válással végződik, de azért csak ennyi, mert rengetegen eleve meg se házasodnak. A 4+ éves párkapcsolatok döntő többsége boldogtalan. A pasik ⅔-a qvázik. Nagyon sokan hármasoznak, párcserélnek, swinger klubokba járnak.
2021. dec. 15. 13:54
 10/13 A kérdező kommentje:

7-es, mi a t*k*mért kell személyeskedni?

A kérdésemet nem gúnyból tettem fel.

2021. dec. 15. 15:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!