Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a homoszexuálisok monogám alkatúak?
Mindenféle.
Pont, mint a heterók.
Szerinted a heteroszexuálisok monogámok, hűségesek? Van ilyen is meg olyan is. A melegeknél is ugyanígy (csak lehet, hogy mások az arányok, nem tudom). Én sok éve élek monogám meleg kapcsolatban és sohasem voltam sem kicsapongó, sem hűtlen. Sosem volt rá igényem.
Ha meg már azt a retkes Szájert hoztad példának, akkor én is általánosíthatnék, hogy a heterók is pont ezt csinálják, mindannyian emlékszünk még Borkai drogos prostis jachtos videójára. Na, az se volt különb. De nem akarok általánosítani, mert semmi értelme. Egyik oldal se szentebb a másiknál. (Max. álszentebb.)
Valamennyivel gyakoribb a “kicsapongó” szexuális élet, mert nagyon könnyű szexpartnert találni a különböző appokon. Tipikus példa a grindr ami szinte csak erre van. Ugyanakkor sokszor emiatt nehéz komolyabb kapcsolatot találni, egyrészt emiatt másrészt sokszor titokba kell tartanod a kapcsolatod ami megnehezíti annak a fenntartását.
Az én tapasztalatom az hogy jellemzőbb a kicsapongóbb szexuális élet, viszont ugyan úgy párkapcsolatot szeretnének az emberek. Viszont én nem nagyon hallottam emberekről akik szexpartikra járnának
Kedves kérdező
Úgy hallottam egy heteró ismerősöm mondta, hogy tiind csak buliba jártok kábítoztok.
És 30 éves korotokban le babátok hogy fel tudjátok venni a kedvezményes hiteleket, támogatásokat,
Igaz?
7-es, mi a t*k*mért kell személyeskedni?
A kérdésemet nem gúnyból tettem fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!