Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szólnál ha nem állna fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha nem állna fel randin a másiknak?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy néha vannak fiús gondolataim. Azonban csak néha. A gondolat kifejezetten nem izgat de mégis arra gondoltam kipróbálnám majd sráccal. Na de mi van ha élőben nem áll fel? Te mit reagálnál?
2021. dec. 13. 11:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekel.😀
2021. dec. 13. 11:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem régi álmom hogy első legyek valakinek. Simán bevállalnám ha szimpi.
2021. dec. 13. 11:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy gond lenne, ha nem áll fel neki.

Ha az embert nézem, akkor neki van egy olyan vágya, amit ki szeretne élni, de az adott helyzetben már nem is tűnik neki olyan izgatónak a dolog. Megérteném.

Próbálnám átsegíteni ezen a megtorpanáson. Ha meg nem megy, akkor vagy legközelebb, vagy máshoz irányítanám, hátha velem van gondja. Vagy lebeszélném a további próbálkozásról.

2021. dec. 13. 11:46
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
A pasim engem pl megcsalt és pasival kell majd szexelnie (hagynia hogy orálisan kielégítse) és szerintem az inger ellen nem tud mit tenni és feláll. Mondjuk még partnert nem találtam rá, de ha összejön leírom mi lett vele.
2021. dec. 13. 11:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó nagyon komoly. Meglep ha belement a pasid :D
2021. dec. 13. 11:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes beszélgetni meg megismerni a másikat szex előtt, általában érzed ha valaki bejön vagy sem.

Sztem ez melegek között nem annyira gáz, mert mindenki férfi és tudja hogy hogyan működnek a dolgok, főleg ha tudja a másik hogy nem voltál még más férfival.

2021. dec. 13. 12:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
az első alkalommal eleinte nekem nem állt fel de a srác rendes volt
2021. dec. 13. 17:58
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Ha érzékien izgatják az erogén zónákat, akkor tuti a merevedés. ;) Hacsak nincs valami szervi probléma.
2021. dec. 13. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavarna, szerintem nem gáz, ha első alkalommal nem állna fel. Illetve az se, ha közben meggonolja magát a másik.
2021. dec. 13. 23:40
 10/13 anonim ***** válasza:
98%

Addig izgatnám,szopnám amíg kell.Volt már ilyen pasim.Általában a gátlások miatt van.Ne izgulj!És nem lesz baj,ha a partnered jó.Persze ne kezdj

full aktívval,mert azt nem érdekli.

2021. dec. 14. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!