Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek között mennyi antikapitalista van?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 23:22
11/20 anonim válasza:
#10 Ezt minden olyan meleg (és nem meleg is) tisztán látja, akinek magasabb az IQ szintje 70-nél. A többiek meg vonulnak és lobogtatják büszkén (szerintem egyébként) az önmegkülönböztetés jelképét...
12/20 anonim válasza:
#9 azért, mert ha annyira rühelli, akkor ugorjon be az időgépbe aztán húzzon vissza a nem kapitalizmusba. Akkor biztos jobb/könnyebb volt melegnek lenni :DD kb a nyugat európai meg amerikai melegeknek nézném el, ha antikapitalista lenne és azt a hülye szocializmust/kommunizmust éltetné, mert nyilván fingja sincs róla mi az. Na de hogy mi is itt M.O-n? Nemár!
13/20 anonim válasza:
Jelen! Queer anarchista vagyok
14/20 anonim válasza:
Antikapitalista vagy?
"Üsd a tökét, ne siránkozz!" 😂🤣😂
De az enyémmel inkább mást csinálj!
15/20 anonim válasza:
11-es!
Sajnos, kevesen vannak, akik azt gondolják, amit te!
16/20 everlight válasza:
Amit ma kapitalizmusnak hívnak az a milliárdosok maffiaszervezete.
17/20 anonim válasza:
Akkor a #16 is bepattanhat az időgépbe a #13-as "Queer anarchistával" együtt :D
18/20 anonim válasza:
17: Imre, pattanj a fütyimre. :D
19/20 anonim válasza:
#18 fogyatékos! Majd odapattan a queer anarchista, az értékelések alapján úgy is ő itt a nagymenő :DD pfff
20/20 anonim válasza:
Látom megy az irigykedés (13-as vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!