Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a volt alkalmi szexpartnerem valószínűleg a legjobb barátommal randizik? Lenne nála még esélyem?
Egy időbe rendszeresen jártunk az egyik meleg szórakozóhelyre iszogatni a barátaimmal, ott ismerkedtem meg egy sráccal, aki még aznap este megdugott. Végül is így kerültünk közös társaságba velük, nem mondtam el se ő se én senkinek, hogy lefeküdtünk, mivel akkoriban nekem más jobban tetszett, ennek ellenére még párszor lefeküdtünk, de ennyi, ennek már pár hónapja.
Tegnap viszont láttam, hogy kirakott a legjobb barátom, meg a volt alkalmi szexpartnerem ugyan arról a helyről egy insta sztorit, valamilyen kiránduló hely volt, illetve láttam őket a kocsmában is a szórakozóhely közelében, és este se jöttek bulizni, feltételezem randiznak, elmondjam a legjobb barátomnak, hogy már párszor lefeküdtem a pasival akivel randizik?
Illetve valamiért zavar, hogy engem buliból vitt haza, a barátomat meg elvitte randizni, szerintetek jobban bejön neki ő mint én illetve szerintetek le is feküdtek?
Vajon esetleg lenne még esélyem nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!