Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne álljon fel a masszőrnél a farkam?
Eddig mindig nőknél voltam, ott nem történt semmi. Viszont pár nap múlva megyek egy férfi masszőrhöz, és attól tartok, hogy erekcióm lesz. Mit tudnék tenni, hogy ne történjen semmi?
20F
Előfordul a heteróknál is,
Ne foglalkozz vele
Természetes dolog.
Masszőr se fog.
Kár, hogy nem vagyok masszőr.
Én nem bánnám ha fel áll 😁
Egyik volt barátnőm mesélte, hogy az egyik barátnője elélvezett a masszőr kezei közt, de nem adott ki hangot, hogy a masszőr ne vegye észre. Na, jah! A masszőr biztos nen vette észre! :D
Én meg mit nem adnék, hogy egy masszőz megmasszírozzon és kezelje is az erekciómat, ha éppen úgy adódna. :D
Ne aggódj emiatt.
Szerinted heteró masszőr csajoknál pasiknak nem áll fel?
Szerintem a pasi masszőr sem fog fennakadni rajta.
Vannak olyan emberek akik nagyon érzékenyek az érintésekre, sőt ha egy olyan hetero pasi megy pasi masszőrhöz aki már régen volt csajjal, szerintem attól is feláll nekik, ha csak megsimogatják őket.
Ciki vagy nem ciki, ez van.
De ha teljes meztelenre vetkőzől is, kérhetsz egy kisebb kéztörlő méretű törölközőt amivel letakarod a szerszámod, legalábbis jobb helyeken így szokták.
Nem fog meglepődni,természetes reakció!
Nem mondom,h minden alkalommal ,de sűrűn feláll a farkam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!