Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány évesen, kivel és hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen, kivel és hol voltál először fiúval? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
Élveztétek? Megbántátok?

2021. nov. 30. 01:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen, nyári táborban. Összebarátkozott velem egy 17 éves, ifi segítőként velünk lévő fiú. Máig se tudom, miből sejtette meg, hogy érdekelnének a fiúk. Folyton a társaságomat kereste, amit szívesen fogadtam, mert kevés barátom volt. Idővel olyan bizalmas viszonyba lettünk, hogy intim témákról is beszéltünk. Főleg az önkielégítésről kérdezgetett. Ajánlgatta, hogy sokkal jobban megtanít masztizni, mint ahogy tudok, sokkal nagyobb élvezéssel. Nem jöttem rá az ajánlat mögött húzódó célra, így a 3. bepróbálkozását elfogadtam. A "maszti oktatásból" az lett, hogy kiverte nekem, ami végül is nagyon megtetszett, valóban sokkal nagyobb élvezést okozott vele. Kérésére viszonoztam, ami szintén tetszett. Másnap már azonnal igent mondtam az kérésre, mert én is ismétlést akartam. Harmadnap megkérdezte, leszophatja-e, amit zavartan engedtem meg, de aztán szintén nagyon tetszett. Aztán persze ezt is "illett" viszonoznom. A maradék 1 hétben rendszeresen ismételtünk.
2022. ápr. 17. 10:39
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen voltam először egy másik fiúval. Ő akkor múlt 14, egy suliba jártunk, ő egy évfolyammal alattam. Bálunk történt a szobámban. Akkor már egy ideje erotikusan izzott köztünk a levegő. Rendszeresen ölelgettem, átkaroltam, pacsiztam a fenekét amikor senki se látta. Ő pedig hagyta és finom bújással reagált. Ilyen előzmények után azzal hívtam meg, hogy senki sincs otthon, kettesben lehetnénk. Az volt a tervem, hogy kiverhetnénk egymásnak. Miután feljött, levetkőztettem meztelenre és végül inkább leszoptam. Nem tiltakozott, sőt viszonozta.
2022. ápr. 17. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!