Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Már a beszélgetés, ismerkedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a beszélgetés, ismerkedés is visszataszít, ha valaki egy mondat alapján nem tetszik fizikailag?

Figyelt kérdés

Nem egyszer történt már meg, hogy valaki ismerkedni szeretne (akár itt is üzenetben), de mihelyst megtudja, hogy nem egy 195 centi magas, 0% testzsírral rendelkező 23 centis farkú valaki vagyok, szó nélkül abbamarad a beszélgetés.

Nyilván nekem sem mindenki az esetem, de a beszélgetés az csak beszélgetés.

Jobban elviselem, ha valaki megmondja, hogy nem vagyok az esete, mintha szó nélkül otthagy.

Mi ennek az oka?

2021. nov. 28. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne gondold, hogy mindenki, aki épp ismerkedik, ismerkedésre vágyik. Pláne egy hímneművel, amit érzelmileg a fele meleg nem is tud, és nem is akar hová tenni. Izgalmi állapotban rád ír, mert fűti a vére, aztán nem azt a húst kapja, amire ő izgul, és máris nem tudja kezelni a helyzetet, meg nem is akarja. Ennyi.

Amit meg itt felvázoltál ideálnak (remélem, némi iróniával), azt bizony több-kevesebb udvariassággal, de sokan otthagynák...

2021. nov. 28. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Hát. Én mondjuk a súlyosabb lelki sérülteket szoktam már nagy ívben kerülni. Elég egyszerű leszűrni valakiről, illetve van benne tapasztalatom. De nem azért, mert bántani akarom, vagy elítélem őket, csak előbb mindenkinek saját magát kéne rendbe hozni. Utána meg oké az ismerkedés.

Engem nem érdekel a testalkat, farokméret, milyen magas, stb. Egyedül az arcot szoktam nézni, meg ápoltságot(szájhigénia, hajhigénia, bőrhigénia, stb). Illetve még öltözködést is szoktam figyelni(stílus).

Szimpla barátságnál ezek a dolgok sem érdekelnek. Szóval van nekem is igénytelenebb haverom, de ettől függetlenül kedvelem. Viszont kapcsolatként(ha meleg lenne), akkor nem tudnék kijönni vele. Kapcsolatkeresésnél kerülöm azokat is, akiknél látom, hogy bizonyos tevékenységekkel nem értenék egyet és konfliktust eredményezne. Pl: Túlzott rendetlenség(igénytelen), dohányzás. Sok ismerősöm is dohányos, de egyszerűen nem tudnám azt hosszútávon elviselni, ha valaki szívja a szálakat. Nem hamutartóval akarok csókolózni. :D

Összeségében kérdező én kiegészíteném ezekkel is a dolgokat. Nyilván szexre kereső emberek máshogy állnak ehhez. Most mit számít egy büdös ember egy 10 perces kufircnál.

2021. nov. 28. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a többség csak szexet keres, vagy azt sem csak álmodozik, nem beszélgetni akar.
2021. nov. 28. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az ilyenhez hozzá kell szokni ....nem mindenki ilyen paraszt
2021. nov. 28. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

ha valaki beszélgetni akar az nem a farka méretével kezdi.

Szóval, amikor erre kérdez mar várható, hogy mi lesz

2021. nov. 29. 09:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ma már egyáltalán nem divat a szó szerint értelmezett beszélgetés. Odalökött szavak, köszönés semmi, nevet nem ír, szándéka teljesen világos.

Beszélgetésből lejönne az ember stílusa, kultúrája. Nem is helyesíráson múlik ez.

Az eltűnés pedig általános dolog, kb ennyire érdekled, vagy ennyire komoly a másik fél.

A privátok pedig nem komolyak, főleg, ha cm-kel és kg-okkal kezdődnek.

Aki az emberre kíváncsi, az nem kg és cm függő.

2021. nov. 29. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!