Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdenek sajogni a heréim egy idő után?
Már egy pár éve tapasztalom ezt a problémát, nem vészes, csak kicsit idegesítő. Az lenne a problémám, hogy ha nem "könnyítek" magamon, akkor egy idő után elkezdenek sajogni a heréim, úgy lassan egyre érezhetőbben, kb 1 élvezés után 3-4 órával jelentkezik a probléma, így egy nap van, hogy 4-szer is akár könnyítenem kell magamon. Kb tizenéves koromtól van ez, olyan 12-13 éves lehettem amikor megfigyeltem, aztán azóta van.
Igazából azért tettem itt fel ezt a kérdést, hogy hátha van valaki aki hasonló cipőben jár mint én és ő tudja mi ez vagy sikerült megszüntetnie. Orvoshoz azért nem mentem mŕg mert tényleg nem vészes, ha tudok magamon könnyíteni.
Nem csodálom, ha sokszor élvezel el ez lesz, normális dolog. Rengetegszer volt hogy felhívtam nőt/nőket magamhoz, volt hogy egy éjszaka 7 menet is volt, másnap megölt a fájdalom.
24F
Testépítő
menjél orvoshoz
egyrészt elcseszed a szexualitásod ennyi masztival, másrészt ennek egészségügyi oka lesz, minél előbb ki kell vizsgálni és kezelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!