Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a melegek akik gyereket akarnak nevelni nem félnek tőle hogy ha idősebb lesz a gyerek szégyellni fogja őket?
abba nem gondolnak bele, hogy csóri gyerek mit fog kapni a suliban, ha kiderül, hogy 2 "apja" van
én értem, hogy örökbefogadás meg miegymást, szép meg jótett, de gondoljanak bele a gyerek helyzetébe is
mellesleg egy anyát nem lehet pótolni 2 hapsival
"abba nem gondolnak bele, hogy csóri gyerek mit fog kapni a suliban".
Ezért talán már a társadalom a hibás. :D Szóval vicc, hogy a homikat ítélnék el emiatt. Ítéljék el a sok tanulatlan, ostoba szülőt, akik gyereket szartak a világra és nem törődtek vele. Normálisan nevelet gyerek nem fog senkit bántani. Akit otthon bántanak, leszarnak, na azok lesznek problémásak.
Meg miért szégyellné őket? Ez mind hozzáállás kérdése. Ha a gyereknek nem azt mutatod, hogy ez szégyellni való, titkolni való, hanem lazán kezeled, akkor a gyerek is átveszi ezt a magatartást. Ez pszichológia. Suliban meg nem kötelező tudni, hogy két apja van a gyereknek.
"mellesleg egy anyát nem lehet pótolni 2 hapsival"
Anyát lehet pótolni nagyszülővel, testvérrel. A gyerek szellemi fejlődéséhez kell mindkét nem hatása, de az mindegy, hogy szülő, vagy nem szülő az illető. Szóval ezeke buta tévhitek. Tessék szépen szakemberektől tájékozódni és nem idehányni ostobaságokat.
Ha már ennyire okos mindenki.
Én apa nélkül nőttem fel. És? Nem haltam bele.
Osztálytársam pedig anya nélkül. Ő is túlélte.
(Egyikőnk “szülője” sem halt meg)
Tehát egyáltalán nincs szükség mindkét nemhez a gyereknevelésre.
Meg ha már az iskola. Manapság már mi miatt nem piszkálják egymást a gyerekek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!