Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Autó, motor fétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autó, motor fétis?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Izgul valaki autó, motor hangjára, kipufogójára (nem megdugni), a benzin/dízel illatára, esetleg túráztatás közben kiverni?

2021. nov. 24. 20:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Véged van,jönnek a villanyautók!
2021. nov. 24. 20:07
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Kis koromban szerettem a nagy hidegekben beindított túldúsított ladák kipufogógázát, olyan édeskés illata volt. Mára elmúlt.
2021. nov. 24. 20:08
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
ki dugott már kipufogócsövet?
2021. nov. 24. 20:20
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

Igen, létezik ilyen, mechanofíliának hívják és jelenleg a parafíliák csoportjában tartják számon.

[link]

Általában egy szakképzett pszichológus tud segíteni, ha az egyén is szeretne a mélyére nézni a dolognak. Segíthet, mivel a legtöbben szexuális devianciaként tekintenek a dologra, ami miatt az egyén nem tudja magát elfogadni, a személyiségét is veszélyeztetheti végső soron.

NEM vagyok szakember, ne vedd minden szavam készpénznek. Biztos van néhány mechanofíliára, parafíliára szakosodott pszichológus Magyarországon.

2021. nov. 24. 21:08
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem veszem készpénznek, hiszen nincs ezzel semmi baj. Ez egy FÉTIS! Ennyi erővel én meg azt mondom, hogy aki a pisi kaki szexet szereti, az is menjen orvoshoz mert SZERINTEM beteg. Nem mondom, mert valaki azt szereti, kész, el van fogadva.
2021. nov. 24. 21:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondtam, hogy az ilyen ember szerintem beteg, hanem azt, hogy az európai társadalom döntő többsége szexuális devianciaként tekint a mechanofíliára, ami negatívan befolyásolhatja az ilyen ember mentális egészségét, személyiségének az épségét. Nem minden esetben, de előfordulhat.

A fétisizmus is a parafília egy formája lehet, de a legtöbb embernél nem tekinthető szexuális zavarnak, a mértékétől is függ.

"Minor fetishistic behavior as an adjunct to consensual sexual behavior is not considered a disorder because distress, disability, and significant dysfunction are absent. More intense, obligatory, and highly compulsive fetishistic arousal patterns and behaviors may cause problems in a relationship or become all-consuming and destructive in a person’s life."

[link]

Azaz ölthet olyan mértéket, ami az egyén életére romboló hatású. Ekkor tekinthető parafíliának.

Itt nem egyéni véleményekről van szó, félreértettél. A kaki-pisi fétis is lehet szexuális zavar akár. Ugyanúgy, mint a mechanofília. De nem minden esetben.

[link]

2021. nov. 24. 22:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen srác, én is ilyen vagyok. :)
2021. nov. 28. 15:50
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Aki ezt a mechano-izét elhiszi annak úgy is kell, no komment .. TV-s , netes szerkesztők meg röhögnek rajta, hogy egy nemlétező "filia" arra jó azért hogy ekézzék a Gender-hívőket vele...
2021. nov. 29. 14:56
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

Vicces vagy. Amerikai Pszichiátriai Egyesületről hallottál már? Röviden "APA". Ők ezt a 302.9-es kódszámú "Unspecified Paraphilic Disorder" alá sorolnák be, ami ICD-ben F65.9-es kódot kapta. Mint írtam, nem kapásból, hanem komoly feltételek vannak diagnózis felállításához. A DSM-5-ben elolvashatod, mik ezek a feltételek. Ha jól emlékszem, legalább 6 hónapja fennáll, az illető magánéletére súlyosan kihat, ilyesmi.

Azaz nagyon nem TV-s, meg netes szerkesztők, hanem orvosok, rendes sokat publikált orvosok szakvéleménye alapján van ez meghatározva. A legtöbben életünk során tized annyi, az emberiség számára hasznos dolgot nem teszünk le az asztalra, mint ezek az orvosok 1 évtized alatt. Magamat is ide értve. Attól még, hogy számodra laikusként ijesztő utótag a "-fília".... Pont nem mások ekézésére lett létrehozva.

2021. nov. 29. 20:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#9-es Ilyen alapon az alkoholizmus is besorolható és minden más függés, még az éhség is valahova. De köszi a leirást, majd belenézek.
2021. nov. 29. 22:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!