Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érzést vált ki belőled...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzést vált ki belőled a lenti gondolat?

Figyelt kérdés
Egy nagyon fiatal, szőrtelen nyunyóka, vékony srác lábfejét bekenni Nutella vagy hasonló csokikrémmel és lenyalogatni, leszopogatni a lábujjairól. De közben a srác teljesen meztelen. A mellbimbóiról is nyalogatnék.
2021. nov. 19. 19:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Fú, de beégettél...akkor magyarázd el, miért betegebb a kérdező leírása,m int az amit te csinálsz a fiúkáddal, okoska.
2021. nov. 19. 20:47
 12/21 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy fétis, amit a kérdező írt, amiről meg te beszélsz, az a szexnek egy formája. Anális szexnek hívják.

2021. nov. 19. 20:52
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Én már milliószor leírtam, hogy Magyarországon minden 4. ember mentális beteg. Ebből nem kivétel sem meleg, sem hetero. Ideje volna felnőni és kinyitni a szemüket másoknak is. A te gondolkodásod is ugyanúgy torz, mint a kérdezőé( Főleg azért, mert 41 évesen fiatalabb gyerekre vágyni nem épp normális, akármennyire is annak kezeljük még. Az mindegy, hogy hetero, vagy meleg az illető. A sok apakomplexusos nőnek is jó torz a gondolatvilága, de annak a férfinak is, aki mondjuk 40 évesen egy 18-20 éves p*csával akar élni). Alapból már azok, akik másokkal foglalkoznak negatívan, azoknak saját magukkal van a legnagyobb problémájuk. Egy hetero amúgy is minek írna meleg kérdéshez? Esetleg, hogy a lúzerségét leplezze, vagy kicsit felsőbbrendűbbnek érezze magát az átlag társaitól, mert egy kis nyomi a valóságban. Szellemileg egészséges ember nem foglalkozik mások szexuális orientációjával. Te is pontosan tudod, hogy magaddal van a legnagyobb bajod. Csak ahhoz még nem vagy elég felnőtt, hogy átlásd azt, hogy ezt mások látják is mondjuk rajtad. De kihangsúlyozom megint, hogyha nekem nem hiszel, akkor ott van szakember. Szívesen felvilágosítanak a valóságról, meg az egészséges mentalitásról.
2021. nov. 19. 20:56
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
A fétisek is a szexualitás megélésének egy formája. Továbbra sem értem, mi alapján döntitek el, hogy mi beteg és mi nem. Mármint olyan megkülönböztetésre gondolok, ami nem önkényes és nem ízlésen alapul. Abban, amit a kérdező leírt senkinek nem esik bántódása, nem tudom ezzel mi akkor a baj.
2021. nov. 19. 22:28
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

"Milyen érzést vált ki belőled a lenti gondolat?"

Alapvetően semmilyent, közömbös, mert nem izgat a nutella nyalogatása lábujjakról. De így, hogy odaírtad, hogy 40+-os faszi vagy és nagyon(!) fiatal szőrtelen nyunyókat nyalogatnál, így már erősen felfordul a gyomrom a pedo érzés miatt.

2021. nov. 20. 12:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyalnám srác lábát. Én pedig nem vagyok nyunyóka. Szóval más szereplőkkel ok lenne.
2021. nov. 20. 20:09
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Imádnám. Dugnám is, ha tág a segge 19/F
2021. nov. 24. 17:17
 18/21 anonim ***** válasza:
8%
#17 Menjél tanulni Kevin!
2021. nov. 24. 20:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Én tejszínhabosan is szeretem :P
2024. márc. 19. 21:56
 20/21 A kérdező kommentje:

Bakker áll a cerka, ahogy végigolvastam a kérdés alatti kifejtést. Most azonnal ide vele! :D

(Én sajnos 50+-os vén kecske)

2024. márc. 20. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!