Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyünk, ha mind a ketten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk, ha mind a ketten aktívak vagyunk?

Figyelt kérdés

Dióhéjban: a párommal lassan egy éve együtt vagyunk és minden jól működik köztünk, kivéve a szexet. Mármint az is jó, csak én is szeretnék néha "fent" lenni.

Az elején próbáltunk mind a ketten alkalmazkodni, nekem jobban sikerült, mint neki.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám rávenni, hogy esetleg átgondolja a helyzetet?

2021. nov. 19. 04:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha te sem élvezed a passzív szerepet, ne csináld.

Akkor majd belátja remélhetőleg, hogy ez nem így megy.

Ugyanis a sz*x KÉT ember élvezete, nem egy.

2021. nov. 19. 07:11
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
hat vegyetek be egy passzivat harmadiknak..pl engem..azt megoldva :D
2021. nov. 19. 07:24
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Beszéltél vele is erröl?
2021. nov. 19. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Ha a szex nem mukodik egy kapcsolatban, akkor az kuka (hacsak nem aszexulas mindket fel, es nem igenylik ezt). Azon pedig nem tudsz valtoztatni, hogy az aktiv szerep vonz jobban, ahogy a parod sem. Annyit tudtok tenni, amit a 2-es valaszolo is mondott, hogy bevesztek egy full passziv sracot, aki mindkettotoknek bejon. A legtobb passziv sracnak ez a vagyalma, hogy egy 2 aktivas parral legyen, szoval jeloltek boven lesznek, es szerintem ti is baromira fogjatok elvezni ezeket a szexualis egyuttleteket. Rengeteg dolog van, amit igy ki lehet probalni, ha kertek tippeket, irjatok privatban. ;)
2021. nov. 19. 08:48
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Kardoztok.
2021. nov. 19. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Fúúh, ez dettó a mi helyzetünk. :) Eleinte próbálgattunk mindenféle felállást oda-vissza (úgy értem ketten, harmadik személy nélkül), meg pózokat, meg eszközöket, játékszereket, majd fokozatosan kialakultak a dolgok maguktól. Ő ügyesebb technikailag nálam, jobban is bírja lendülettel, energiával, és igazából neki nem teljesen sikerült ráéreznie a bttm érzésre. Szereti, de sokkal lassabban oldódik fel, sokkal nehezebben lazul el, mint én. Én meg egy idő után egyre jobban elkaptam ezt az érzést, ma már sokkal természetesebben, lazábban jön. Szépen lassan fokozatosan összecsiszolódtunk, egyre jobban alkalmazkodtunk egymáshoz. Így mindketten unik lettünk, de az arányok folyamatosan változnak. Néha 40:60, máskor 30:70, vagy éppen 20:80 az arány. A legutolsó mondatra reagálva, a "rávenni" részre: Egyrészt kommunikáció, ügyesen, okosan, türelmesen, értelmesen, nyíltan és őszintén beszélni kell a vágyakról (is), másrészt nálam bevált technika, ha SOKKAL figyelmesebb vagyok vele. Tehát nem előre megbeszélt forgatókönyv van, hogy ki lesz a top és ki a bttm és akkor durr bele, hanem finoman, gyengéden, nagyon lassan, érzékien és óvatosan felpörgetem, csúcsra járatom, annyira felkeltem benne a vágyat, hogy elérjem nála azt, hogy már Ő kívánja, hogy bttm lehessen. Sokkal több idő és odafigyelés, törődés, gyengédség stb. kell neki ehhez, mint nekem fordított helyzetben, de abszolút elérhető a dolog. Néha vannak olyan hullámok, amikor kifejezetten Ő is ráérez a dologra és sorban egymás után minden alkalommal automatikusan fordul kiskiflibe, heteken-hónapokon keresztül. Aztán ezek a hullámok váltakoznak, hol ide, hol oda. Sokkal több időt és energiát fordíts az előjátékra, érzékien, ösztönösen, és ha nagyon felkelted benne a vágyat, akkor talán nagyobb eséllyel jutsz te is top szerephez. Szóval nem "rávenni" kell, hogy "átgondolja a helyzetet", hanem érd el nála, hogy ő is kívánja, akarja, vágyjon rá. :) Sok-sok gyengéd és érzéki érintéssel, türelemmel, figyelemmel, apró puszikkal, csókokkal, simogatással, finom izgatással (kézzel vagy akár nyelvvel), ölelésekkel, ilyesmivel.
2021. nov. 19. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez rajtatok múlik. Ha tudtok alkalmazkodni, akkor működhet a dolog továbbra is. (Előbbi alatt mindkettőtöket értem, nem csak téged, neki is kell áldozatokat hoznia.) Ha nem akkor viszont, szerintem nem csak az aktív-aktív felosztással van a gond.

Szerintem ezt őszíntén beszéljétek meg egymással, ketten.

2021. nov. 20. 11:44
 8/9 A kérdező kommentje:

Igazság szerint próbálkozott ő is ezzel az elején, azonban neki nehezebben ment. Vérzett is tőle, és az anális szexig el sem jutottunk. Azóta ezekkel a negatív élményeivel érvel, ha megemlitem neki, hogy azért próbálhatná még, mert nem rossz érzés.

Próbálkoztunk a hármassal is, végül viszont úgy döntöttünk, hogy nem kérünk belőle, mert mind a 2 alkalom során rosszul éreztük magunkat az aktus után, mert undorító volt a bottom. (nem testileg). És egyébként nincs a hármas ellen, ha én is akarnám, benne lenne, csak már egyikünk sem akarja.

2021. nov. 20. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozva a #6os válaszolóhoz,nálunk is ez a szitu. Igaz,hogy mi még nagyon az elején vagyunk,de már kissé konfliktusforrás lett. Én hajlandó lennék néha passzív lenni,még ha nem is feltétlenül élvezem,de ő teljesen elzárkózik ettől,hosszútávon meg nem lenne jó nekem se,ha sose élhetném meg az aktív énem. Nem tudom,mit csináljak,persze sejtem,hogy hagyjuk inkább a dolgot,de ahhoz meg egyelőre túl jó :/
2021. nov. 21. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!