Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan tudjam lányos vagyoke?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam lányos vagyoke?

Figyelt kérdés
Akik tudja rólam hogy homoszexuális vagyok eddig mindig meglepődtek és azt mondták nem nézték volna ki belőlem. Viszont mégis kétségeim vannak és azt gondolom hogy csak azért mondják ezt hogyne parázzak, mert alapból mindent túl gondolok. Amúgy 21 vagyok és még nem voltam senkivel ez is eléggé gyanús jel lehet.

2021. nov. 16. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a környezeted. (ismerősök,barátok visszajelzései)
2021. nov. 16. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

volt most az x faktorban az a patrik gyerek.

nézd meg, na ő a hangján kívül full lányos.

am miért szeretnél lányos lenni?

azért mert meleg vagy és passzív még nem kell feltétlen lányosnak lenned.

2021. nov. 16. 22:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék az lenni, inkább ellenkezőleg. Azért kérdeztem ezt a kérdést mert még általános iskolában ezzel szoktak bántani. És furcsának tartom hogy most amikor már többet tudják rólam hogy meleg vagyok mindenki meglepődik, még olyanok is akikel általánosbajártam.
2021. nov. 17. 05:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, dobj egy képet és majd kielemezzük.

Attól, hogy valaki lányos még nem lesz meleg (és fordítva).

2021. nov. 18. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!