Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak ti ezt nem szeretitek csinálni?
Figyelt kérdés
Több partnerem volt már és mindet megértem hogy nyaljon ki és közbe ujjazon meg de a többség nem csinálta meg mondván nem szereti2021. nov. 10. 12:00
1/7 anonim válasza:
Hát valaki szereti, valaki nem. Azért én sem csinálnám ezt mindig. Páromon kívül pl biztos nem csinálnám senkinek. Egyrészt nekem nagyon kell szeretnem ehhez a másikat, másrészt meg nagy higéniát igényel ez. Szóval jött-ment emberekkel nem csodálom, hogy ezt nem akarja valaki. Én sem akarnám.
2/7 A kérdező kommentje:
Persze de attól függetlenül még az elvárás megvan hogy én lenyeljem pl
2021. nov. 10. 12:11
3/7 anonim válasza:
Neked sem kell. Szóval nem kényszerít rá senki.
4/7 anonim válasza:
Nézd, a kettőt együtt biztosan nem csinálnám: vagy nyalok, vagy ujjazok. :)
5/7 anonim válasza:
Aktív vagyok
Alkalmit nem szoktam kinyalni
Csak ha fix szexpartner, vagy kapcsolat.
Kivétel ha nagyon formás, és ki van szőrtelenítve.
De az nem is egy alkalmas lesz már tudom ahogy meglátom. 🤤
6/7 anonim válasza:
én szeretem csinálni is de kapni is
7/7 anonim válasza:
Bárcsak engem is kanyalna valaki...
16/F passzív
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!