Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, mi volt eddig a legdurvá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi volt eddig a legdurvább szexuális dolgotok fiúval, amit soha nem mondanátok el senkinek? Hány éves korotokban, és ő mennyi idős volt?

Figyelt kérdés
Ha anmyira gáz, jöhet privátban is!
2021. nov. 6. 06:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Belepisilt a fenekembe, és kérte, hogy guggoljak az arcára, mert ki akarja inni belőlem. Megtettem neki.
2021. nov. 6. 07:11
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

22 évesen volt egy partnerem, akiből ki kellett öklöznöm a székletét, miközben folyamatosan aláznom és szidnom kellet.

32f

2021. nov. 6. 07:27
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Egy sráccal találkoztam. 17 éves voltam a srác 21. Nem volt helyünk. Elvitt egy erdős részre. Miközben szoptam őt meg jelent 1 idősebb pasi meg egy másik fiatal de kövér. El akartam futni, de lefogtak. Mindhárman szóval nem volt ez véletlen....

Mindkit le kellett szopnom és a kövér meg is akart dugni csak nem ment be a farka. Az idős pasi meg fényképeket készített közbe a digitális fényképezőgépével. Sose mertem elmesélni senkinek. A mai napig félek, hogy azok a képek vajon hol vannak, stb. És a mai napig ha arra járok eszmebe jut. Ahogy az is, hogy vajon még hány sráccal tették meg ezt? Mit élveznek ebbe? Miért tették? Sorolhatnám.

2021. nov. 6. 08:02
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Most miért lett mindenki lepontozva, aki egyenesen válaszolt a kérdésre?!
2021. nov. 6. 08:04
 5/18 A kérdező kommentje:

4#

Mert biztos unatkozik.

En mindenkinek pipaltam.

2021. nov. 6. 08:07
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Valakinek ez itt a mókája h lepontoz mindenkit. Ne foglalkozz vele.

A legdurvább? Egy srác akarta, hogy szolgaként használjam, stb. NA és izgatta ha a golyóit szorongatom. Nem gondoltam, hogy élvezni fogom de mivel bejött a srác megtettem hogy neki jó legyen. Élveztem. :D Meg is lepett, hogy van egy ilyen oldalam.

2021. nov. 6. 08:10
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Szalagavatón leszoptam az öltözőben 3 osztálytársam. Focistársak voltak. Miután az elsőt leszoptam szólt a haverjának telón, hogy jöjjön. És aztán a harmadiknak is. Azt mondta nagyon jól szopok. Másnap mikor már nem voltak részegek már nem akartak hozzámszólni.

Ja és az egyik leszopott engem a végén úgy hogy a többiek ezt végig nézték. Annyira kíváncsi lennék valaha is szóba került-e. :D

2021. nov. 6. 08:14
 8/18 anonim ***** válasza:
92%
Kedves #7-es ez odabaszós sztori :D
2021. nov. 6. 08:28
 9/18 anonim ***** válasza:
14%

#3.

Annyira csak nem volt rossz, hiszen nem haraptad le egyiknek sem, hanem szépen lenyelted. >:)

2021. nov. 6. 08:30
 10/18 anonim ***** válasza:
99%

Az egyik alkalmi mielőtt találkoztunk kérte hogy ne zuhanyozzak le. Reggelente is alapvetően le szoktam, szóval tiszta voltam, és nem volt különösebb dolgom, dezodor stb. Csak az általános dolgok. Kérte még délelőtt hogy mossam meg a hónaljam, mert imádja nyalni, de csak ha nincs rajta izzadásgátló, és szereti ha szagos...

Ez még annyira nem is volt fura, mondom oké, ezt megteszem. Na de amikor amikor találkoztunk közölte velem, hogy neki szarnia kell, és vagy leszopom közben vagy rám csinálja és úgy dugunk. Sőt, akár én is rá. Konkrétan otthagytam a fenébe. Direkt mindig megkérdezem,hogy van valamilyen fétise az illetőnek. Azt mondta nincs. Ahhoz képest...

2021. nov. 6. 08:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!