Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok! A 16cm jó méret már?
Figyelt kérdés
Még nem voltam sráccal de bevallom sok olyat olvastam, hogy csak a nagyobb méret jó srácoknak. Így picit most betojtam. Mi az ideális méret?2021. nov. 4. 09:07
1/15 anonim válasza:
29 éves vagyok és aktív. Nekem is 16cm. Bár élőben mindenki azt mondja tuti nagyobb meg hogy milyen szép. De a lényeg amit akartam mondani hogy a többség szerint ez a tökéletes méret :)
2/15 anonim válasza:
Szerintem is jó méret, ráadásul az átlag fölött van a 16 cm.
És ha tartós kapcsolatot keresel nem is számít ez annyira...
3/15 anonim válasza:
Lesz aki azt mondja kicsi de nem kell velük foglalkozni, ha nagyobb volna akkor meg az volna a baja.
Az igazság az hogy az átlag méret nél nagyobb farkad van.
200 partner után állítom ezt.
Ha valóban igaz.
Sok 18cm es van ami a valóságban kisebb mint az én 15centisem.
Tökéletes a farkad!Még nagy is.
4/15 anonim válasza:
Nekem is ekkora, még senki nem mondta hogy kicsi volna! Ne aggódj emiatt, rendben vagy! 😉
6/15 anonim válasza:
Teljesen jó méret, ne törődj azzal, aki azt mondja, hogy az kicsi.
7/15 anonim válasza:
Enyém is ekkora. Ne félj, nincs gond ezzel a mérettel.
8/15 A kérdező kommentje:
Ha van fiatal aki bevállalná szóljon :P
2021. nov. 5. 08:56
9/15 anonim válasza:
Teljesen jó méret tényleg. Nem kicsi, és nem is túl nagy. :)
10/15 anonim válasza:
Az szerintem jó méret, persze minden passzív a nagyról álmodik, aztán meg ha ott van a nagy fa.. berinyál. Én már elég tapasztalt vagyok, hidd el jó méret.
35passziv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!