Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a spermád? Szoktál előre szólni?
Figyelt kérdés
Egy sráccal taliztam aki arcra akart élvezni. Belementem de nem gondoltam hogy tényleg az egész arcom tele lesz. Mondtam is higy szólnia kellett volna hogy sok jön. Nem gond csak akkor felkészül rá az ember. Ti szerettek arcra élvezni? Sok jön?2021. nov. 3. 07:48
11/15 anonim válasza:
Imádnék egy nagyobb mennyiséget kapni!!!
12/15 anonim válasza:
Nekem issojon. Szeretek arcra élvezni. De csak ha a partner is benne van. Én is szeretem arcra kapni
13/15 anonim válasza:
Szeretek és nagyon sok jön sokszor:D
15/15 anonim válasza:
Szeretek arcra is, cicire is, hasra is. :) Nekem eléggé sok van, úgyhogy szoktam előre szólni. Viszont így is mindig mindenki meglepődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!