Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményt tudtok nekem nyújtani a debreceni Zeus Club-ról?
Most láttam,hogy novemberben lesz egy bulijuk és mindenképp szeretnék egy kis infót kapni a helyről.
Kinek mi a tapasztalata? Milyen maga a közeg és az emberek?
A válaszokat előre is köszönöm
Én 2018 nyaráig jártam oda, hát eléggé vegyes társaság volt már ott akkor is, de amúgy volt amikor jó volt, volt mikor kevésbé. Állandó helye még nem volt ennek a bulinak, az oka a városi önkormányzatban keresendő, ugyanis Fideszes a vezetés.
Eredetileg egy Sámsomi úti Panzióban indult a buli 1998-99 körül, aztán egy időre abba a hagyta a szervező páros, utána mások vették át, végül az eredeti szervező páros sokáig Domb utca alatt szervezték meg a bulit, én 2012-ben nekem ott kezdődött el a meleg korszakom 21 évesen.
Aztán ez költözött, hol egy mostani kínai étterem helyére, hol egy jobbikos kocsmába a főtér közelébe, hol egy színvonalas kocsmába a buszállomás közelébe, most meg megint vissza a Domb utcába.
Régebben volt alternatívák, 2 szexmozi, 1 kocsma meg kávézók, de 2010 után megbuktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!