Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Már két hete nem voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már két hete nem voltam senkivel, és nem is nagyon hiányzik. Frigid lettem?

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 11:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19%
Idegenekkel undorító a szex még sok pasinak is, csak annyira a farkukkal gondolkoznak, hogy ezt nem látják előre. Szerelem nélkül mindenkit zavar a másik testi hibája. Ezért vannak az első szex után eltűnések. Nem így tervezik, annyira azért nem szemét a legtöbb ember, de egyszerűen undort éreznek szex közben/után és nincs kedvük folytatni. A legtöbb ember azért nem tökéletes, tehát szerelem/kémia nélkül zavaróak lesznek ezek a hibák szex közben. Kinyal, mert úgy tudja, hogy ez alap a szexben, de mivel nincs köztetek se szerelem, se igazi kémia, tudat alatt undorítani fogja. Ez olyan, hogy imádtam csókolózni a partneremmel, de amióta kiábrándultam belőle, hányingert kapok a csálé fogaitól és nem értem, régebben hogy nem zavart ez. Nem átmeneti fellángolásról beszélek, 8 éven át imádtam, aztán egy dolog miatt kiábrándultam belőle és azóta ez van, zavar hogy alacsony, zavar a foga...Mert már nem szeretem. Emiatt sincs semmi értelme a csak szexnek. Lehet, hogy tökéletes külsejű embereknek bejön, de más esetben ez van, amit te is tapasztalsz. Nem arról van szó, hogy ne lehetnél nagyon vonzó valaki számára, de ehhez működnie kell a kémiának és az az igazság, hogy csak szexbe jobb híján akkor is belevágnak az emberek, ha nincs különösebben erős vonzalom.
2021. nov. 1. 12:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Két éve nem szexeltem , amióta vége lett az utolsó párkapcsolatomnak.Mégsem lettem frigid,vagy egyéb.

De csak kapcsolatban tudok összebújni valakivel, érzelemmentesen nem :)

2021. nov. 1. 13:24
 13/18 A kérdező kommentje:

Az csak a te tudatlanságodat mutatja, hogy szerinted egy ember csak önhibájából lehet büdös.

2021. nov. 1. 13:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a nyáron nekem is volt több kalandom és azóta egyáltalán nem hiányzik a szex. :D

Kiverem meg minden, de nem akarok most egy ideig lenni senkivel. Szerintem ez természetes.

2021. nov. 1. 14:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valóban tudatlan vagyok. Kár, hogy nem kapok felvilágosítást. Bár sejtem az okát.
2021. nov. 1. 15:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Keress anozmiás partnert. Az emberek 1%-át érinti. Ismertem régen egy srácot, egyáltalán nem érzett illatokat, szagokat. (Mondjuk emiatt neki is mindig mondani kellett, hogy fürödjön meg váltson ruhát.)
2021. nov. 1. 15:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Engem is érint (többek közt ez is az egyik ok, de más is van). Sajnos nagyon nehéz találni olyat, aki még be is jön.
2021. nov. 1. 15:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de két hét annyira sok idő?
2021. nov. 1. 21:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!