Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már nektek szorongásotok azért, mert melegek vagytok?
#9 es vagyok.
#11 azért szerintem kidobni a házból engem sem fognak, viszont nem szeretem a konfrontációt másokkal, kerülöm a konfliktusokat és ez a téma eléggé sokat fog felhozni, és túl büszke vagyok ahhoz hogy egy konfliktus után vagy olyan mondat után amit a másik nem gondol teljesen komolyan csak a idegesség beszél belőle és valamit mond a házzal kapcsolatosan mond valamit, akkor elmegyek otthonról. A reakciókat a dolgok alapján gondolom amit mondtak, például egyszer valami miatt a testvéreim azt kezdték el beszélni egymás között, hogy az öcsém meleg, amikor a nővérem mondta el nekem hogy ezt gondolják és utána azt monda nekem „te akarod hogy a testvéred meleg legyen és elmondja ezt mindenknek? Ez szégyen!" Utána a másik nővérem amikor láttunk az utcán egy eléggé nőiesen öltözőt férfit „olyan undorító hogy ilyen buzeránsok léteznek" vagy amikor ugyan ezzel a nővéremmel újra az autóban voltunk és láttunk 2 csajt akik egymás kezét fogták „fuj undorító, itt gyerekek is élnék nem értem miért kell ilyen nyíltan felvállalni" és még egy csomó más példát is felhozhatok! A vallással összefont homofóbia pedig a anyum specialitása. Én inkább a húsvétot szoktam utálni, nem csak azért mert sokan járnak hozzánk öntözni, de azért is mert éveken keresztül szinte kötelességem volt járni öntözni mivel tradíció, mikor kicsi voltam és nem tudtam magamról hogy meleg vagyok addig élveztem járni, de miután rájöttem hogy meleg vagyok azután utáltam a sok kérdést lányokkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!