Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos lenne ha kidobnám a tartós szexpartnerem azért, ha egyszer sem köszön vissza az utcán?
Nem faluban élünk, ahol mindenki ismer mindenkit, nem nyíltan vagyok meleg, sőt nem is viselkedek melegként, hanem teljesen férfias vagyok.
Van egy szexpartnerem hónapok óta, és akárhányszor találkoztunk véletlenszerűen az utcán, nem köszönt vissza.
Mondtam neki, hogy ez eléggé gáz, mert ha arra van "mersze", hogy megdugjon, akkor ahhoz is lehetne, hogy visszaköszön az utcán, erre azt mondta, hogy de hát nem vagyunk kapcsolatban, meg lebukni se akar.
Ma estére is átakar magához hívni, viszont én csak azért akarok átmenni, hogy elmondjam, hogy vége van, jogos lenne részemről?
Igen, jogos.
Ez bunkóság hogy nem köszön. Alapvető dolog, ha valakit ismerek, legalább visszaköszönök, ha már előre nem köszöntem.
Kb ennyire tart, ha nem köszön.
Nem akar lebukni, meg nem vagytok kapcsolatban...
Igazi szép példánya egy két lábon járó gerincoszlopnak.
Rajtad áll, mit csinálsz, de szerintem továbbra is fogsz járni hozzá. Teljesen hasonló volt egy haverommal,aki 24 éves és egy 49 éves dugott.Panaszkodott, de járt, mert a szex az ugye jó volt...erre hivatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!