Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi partnernél fontos hogy tudd van-e párja?
Figyelt kérdés
Ha megbeszéli a párjával, hogy akar alkalmit. Neked el kell mondja, hogy van párja? Miért? Hisz az a kettőjük ügye és nem kapcsolatot keres csak szexet... Akkor miért tartozna rád?2021. okt. 28. 08:49
1/8 anonim válasza:
valószínű azért, hogy tudd, elvárja a diszkréciót.
2/8 anonim válasza:
Nekem nem kell hogy elmondja ha nem titokban van főleg nem
3/8 anonim válasza:
Ha egyéjszakás akkor gondolom hogy nem fontos infó.
Senkit nem bíztatok hogy megcsalja a párját teszem hozzá.
Az már elég gáz ha valaki előre tudja hogy házas nővel/férfival kezd ki.
Pl. egy munkatárs vagy közeli barát, -ismerős.
4/8 anonim válasza:
Nem fontos. De nyilván nyugisabb a szitu ha tudom hogy szingli.
5/8 anonim válasza:
ONS nel nem erdekel, spec a neve sem. Tudjon jol nyalni es rendesen dugni a farka legyen megfelelo, ne suljon el ido elott. Nem igen erdekel anpasi csak szexre hasznalom.
Szeretonel igen fontos! Nem leszek harmadik egy kapcsolatban. Baratsag extrakkal es szexkapcsolatban is hasonlo.
7/8 anonim válasza:
Igen mindíg megkérdeztem, mert nem csalok, csak úgy ha a párja is tud rólla és engedi a nyitott kapcsolatot vagy hármas.
Ha csalsz - csalva leszel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!