Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek az alábbi esetben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az alábbi esetben? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Van egy heteró haverom, aki tetszik nekem. Gondoltam, ha már nincs valószínűsége hogy összejöjjünk, simán csak megnézhetném póló nélkül, az tényleg ártatlan dolog. Uszodába nem nagyon jár, egyszer amikor beakadt valami ízület a vállában, engedte, hogy megmasszírozzam, csak a hasánál húzta fel a pólót, az azért tetszett :) Valami más ötlet, hogyan nézzem meg?

2021. okt. 26. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Ne csinalj semmit. O hetero. Ha rajon hogy tapizod, akkor meg fog utalni vagy meg is ver. Van csomo meleg a vilagon, foglalkozz veluk
2021. okt. 26. 14:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tapizza senki...
2021. okt. 26. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Heteró, szerintem is hagyd békén. Rengeteg hal van még a vízben. Menj el melegbárba, ismerkedj online stb.
2021. okt. 26. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
De cuki vagy... Amúgy igaza van az előző válaszolóknak.
2021. okt. 26. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Ha ngyon vágy rá, akkor hívd át magatokhoz sörözni vagy valami, és véletlenül öntsd le :) S akkor át kell cserélje, és persze ha levetette, próbálj húzni az időt a poló kereséssel amit kölcsön adsz, hogy felvegyen :D

De amúgy igen, keress inkább melegeket.

2021. okt. 27. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
az előző válaszolók igazat beszélnek, és hány éves vagy? és nekem van egy ismerősöm aki meleg és őt tudom ajánlani.
2021. okt. 30. 15:44
 7/7 A kérdező kommentje:
23
2021. okt. 30. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!