Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennél ha fenyegetnének?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha fenyegetnének?

Figyelt kérdés

Szóval kb 6 hónapja volt egy sráccal talim. A srác 19 éves de szűz volt. Az idő telt, jó sokszor találkoztunk, így felvettem ismerősnek facen, stb. A tegnapi talinkon haza jött a tesója váratlanul. Én gyorsan leléptem, de kérdezte ki vagyok, stb. Összevissza habogtunk. Főleg mert fogalmam se volt hogy otthon neki mmi a helyzet ezügyben. Este írt a tesója a facen, hogy többet rá ne merjek írni a tesójára, stb. Mert meg leszek verve ha újra találkozom vele. A srác is rámírt utána SMS-be hogy bevallott mindent és el van most tiltva a srácoktól de akarna majd találkozni csak jobban kell figyelnünk, stb. Nem írtam vissza mert mi van ha csapda. Meg amúgy is félek hisz a facebookom tudja. Mit tennétek a helyembe?

Ja és én 34 éves vagyok. Tuti lesz rá beszólás de nem nézek ki ennyinek plusz a fiú írt rám és jól éreztük magunkat.

2021. okt. 25. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha fenyegetnek, akkor rendőrség és feljelentés.
2021. okt. 25. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem lennék besz.ri. Találkozzatok máshol titkokban és kész. Ha előkerül a tesója akkor elküldöd a búsba, s megmondod neki hogy nem te akkor majd lesz mással az öcsikéje s egyébként se fenyegessen mert bevered az orrát.
2021. okt. 25. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha írásban fenyegetett rakd el. Ha bármi bajod lenne akkor ez már előre megfontolt szándék...
2021. okt. 25. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
6%

> Ha fenyegetnek, akkor rendőrség és feljelentés.

Nemi erőszakért csak az tud feljelentést tenni akit megerőszakoltak. A tesója nem tudja feljelenteni a kérdezőt.

2021. okt. 25. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Mivel a kérdező kapott fenyegetést, ezért ő a sértett fél. Az illetőnek pedig semmi köze hozzá, hogy a tesója mit csinál, kivel lesz együtt.

2021. okt. 25. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
#5: Bocs, igazad van, benéztem azt amit írtál.
2021. okt. 25. 17:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy közbe beszéltem egy sráccal itt, akinek ezúton is köszi. A tesója pl azzal jött, hogy 18 alatt volt mikor dugtam elsőként a fiúval. Mint megtudtam a törvény ezt NEM tiltja ha ő akarta. Szóval emiatt picit féltem, mert nem voltam biztos benne. Azonban azt hiszem, hogy adok pár napot hogy elcsituljon az ügy. Aztán beszélek a sráccal hisz jó vele a szex. De azt se akarom, hogy baj legyen neki otthon így tuti nem megyek a rendőrségre hisz elég ha azt mondom hogy voltam amennyiben újra ír a srác tesója bár nem fog hisz pár nap és elcsendesül ez...
2021. okt. 25. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Találkozzatok olyan helyen ahol sok az ember
2021. okt. 26. 20:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Ígértem, hogy írok majd. Ahogy sejtettem a tesója elcsendesült. Most annyi hogy jobban figyelünk, stb. Szerintem rájött, hogy mindegy mit tesz a tesója akkor is velem akar majd lenni.
2021. nov. 8. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!