Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor Nagy Feró szereti vagy utálja a melegeket?
Utálja. Egyértelműen homofób. A mellékelt linken is, végig, minden mondatában az ellenérzéseiről beszélt, elpuffogtatta az összes homofób közhelyt. Én ebben a cikkben a nyomát sem látom annak, hogy pálfordulást vett volna és kiállna a melegek mellett. A riportban az Alinda próbálja elmagyarázni neki, hogy hol téves a Feró logikája, amit a végén be is ismer a Feró, hogy igen, igaza van az Alindának ilyen logikai szempontból, de nem azt mondja, hogy oké akkor holnaptól ki fogok állni mellettük, hanem azt, hogy ki KÉNE állni a melegek mellett EGY KICSIT. KÉNE. Nem fog, csak kéne. És csak EGY KICSIT.
Ezt a kijelentést én azért nem érzem akkora hű de nagy pálfordulásnak. Amint kilép a stúdióból ugyanolyan homofób megjegyzéseket fog tenni a jövőben, mint amiket korábban mondott vagy gondolt. Az Alinda sarokba szorította a hibás logikája alapján, amiből nem tudott szabadulni, nem tudta magát kimagyarázni, hogy miért homofób, ezért tett egy ilyen icipicit beismerő vallomást, hogy hát igen, ilyennek KÉNE lennem, de úgysem leszek, mert az nem én vagyok. Feró, "A nemzet csótánya" már csak ilyen. Nevében a sorsa. És a jelleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!