Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisebb, vagy a nagyobb méretet szereted, szőrösen, vagy csupaszon?
Figyelt kérdés
Nekem inkább a kisebb méret játszik, habár aktív vagyok, de csupasz legyen.2021. okt. 23. 14:46
11/21 anonim válasza:
Lényeg, hogy ápolt legyen, de a kérdésre válaszolva a szőrös nekem jobban bejön, abból is az átlagos, vagy a nagyobb méret.
12/21 anonim válasza:
Ennyire legyen szőrös: [link]
13/21 anonim válasza:
Ezzel nagyon egyetértek, hogy a gazdája a fontos; no és az ápoltság.
14/21 anonim válasza:
Nektek mennyire tetszik ez a péló? [link]
17/21 anonim válasza:
A 14-es képe szerintem manipulált, szerkesztett kép; a farkat és a zacskót egy másik képből vágták ki és illesztették be.
18/21 anonim válasza:
Fiatal vékony passzív fiúk, megfelelne nektek egy ilyen pénisz? [link]
19/21 anonim válasza:
Vagy inkább egy ilyen kéne? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!