Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, ha megpróbálják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha megpróbálják lenyúlni a szexpartnerem? 30/aktív

Figyelt kérdés

3-4 hónapja rendszeresen összejárunk szexelni, viszont 2 hete voltam egy meleg szórakozó helyen a barátaimmal, és láttam, hogy egy pasi legyeskedik körülötte.

Azóta látom, hogy frissen ismerősök lettek Facebook-on, illetve ha jól láttam elmentek közösen is étterembe tegnap.

És azóta nem jött át hozzám, ritkábban ír vissza, sosem ér rá.

2021. okt. 23. 10:23
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna, hogy néha szeretne elmenni "randizni" is, akkor én is elvittem volna, de úgy beszéltük meg, hogy csak dugunk, ezért nem gondoltam ilyenre.
2021. okt. 23. 10:25
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Veled csak dugni akart, de a másik sráccal úgy tűnik, hogy komolyabb dolog kerekedik és most ennek szenteli az idejét. Sajnos nem tehetsz mást, mint hogy keresel addig másik dugópartnert.
2021. okt. 23. 10:30
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Akkor vidd el most randizni.
2021. okt. 23. 10:52
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Lehet igaza van annak aki szerint veled csak dugni akart. Amúgy ha mázlid van a másik is csak megdugja ;)
2021. okt. 23. 10:58
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Tanulság: nincs olyan,hogy csak a dugás kielégítő lenne. Lehet,hogy attól a férfitől az intimitást is megkapja
2021. okt. 23. 11:40
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Felejcsd el a srácot, hagy hogy boldog legyen melletted nem volt az.
2021. okt. 23. 12:22
 7/13 A kérdező kommentje:
2 hete még teleélveztem az arcát most meg már mással van, vicc.
2021. okt. 23. 13:55
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Az emberek nem tárgyak. Ha éreztél iránta valamit, akkor miért nem mondtad neki? Ha meg nem, akkor mit vársz? Az ember nem arra lett kitalálva, hogy szolgáljon valakit. Vannak igényei, érzelmileg is. Ha meg ő is szexkapcsolatokat keres, akkor mit érdekel? Keress mást.
2021. okt. 23. 13:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tegyél érte valamit. A hetero kapcsolatok is így működnek. A két félnek dolgoznia kell rajta, hogy jó legyen. Ez egy állandó "munka", amit megteszel azért, hogy olyannal legyél, aki fontos neked, akivel jól érzed magad.
2021. okt. 23. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell tenned vele. Nem párkapcsolatban éltek, hanem csak szexpajtik vagytok. Ha helyetted másra vágyik, akkor szíve joga.
2021. okt. 23. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!