Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megnézitek a középsulis/egyete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézitek a középsulis/egyetemista srácokat?

Figyelt kérdés
Annyi szexi mászkál a városba. Kár hogy nem tudni melyik… bár akkor se szólítanám le..

2021. okt. 21. 17:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
A FSZEK a Baross utcában tele van egyetemista srácokkal, mintha nem is tanulni, hanem ismerkedni,nézelődni járnának oda.
2021. okt. 21. 19:21
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Aki gondolja,irjon nyugodtan,hatha szemeztunk mar mi is a metron👀
2021. okt. 21. 20:12
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Velem az állomáson történt olyan hogy egy kb 20 éves srác odajött és mondta "már beszéltünk szerintem egy oldalon és hogy nem bírja ki hogy ne szólítson le. Már a jelző lámpánál szemeztünk,de nem tudtam hogy követni fog a vonat peronig. Feltűnően helyes,szőkés barna hajú eléggé sportos srác volt. Mondtam magamban ez egy herceg. Mikor odajött hozzám totál lefagytam,meg se tudtam szólalni és abba maradt mert felszállt a mellettem lévő vonatra. Én fel se szálltam az én vonatomra,lógtam a suliból mert annyira boldog de egyben csalódott voltam, hogy ennyire félénk voltam.

Rómeon kerestem sokáig úgy hogy a történetet kiírtam a profilomra és a keresztnevét,de sajnos nem jelentkezett senki. Ennek már 2 éve hogy megtörtént 2019 őszén. Mai napig dobog erősen a szívem, ha erre a srácra gondolok :))

2021. okt. 21. 21:08
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
Naná! :) A sötétszőke vagy világosbarna hajú, hosszúkásabb arcú, aránylag keskeny állú, 175-180 cm körüli, sportosan vékony / vékony srácok az eseteim.
2021. okt. 21. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
#14 ez én vagyok 😅
2021. okt. 21. 22:24
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

Meg hát.

Ha van debreceni középiskolás, aki szeretné, ha leszólítanák, jelezze!

2021. okt. 22. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
Én leszólítás után jól le is szopnám.
2021. okt. 30. 21:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ők igazán tetszenek nekem:

[link]

[link]

[link]

2021. nov. 27. 01:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindig nézegetem őket. És próbálom kitalálni, hogy melyikük lehet közülük férfi párti. 😊🙃
2023. okt. 19. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!