Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnézitek a középsulis/egyetemista srácokat?
Velem az állomáson történt olyan hogy egy kb 20 éves srác odajött és mondta "már beszéltünk szerintem egy oldalon és hogy nem bírja ki hogy ne szólítson le. Már a jelző lámpánál szemeztünk,de nem tudtam hogy követni fog a vonat peronig. Feltűnően helyes,szőkés barna hajú eléggé sportos srác volt. Mondtam magamban ez egy herceg. Mikor odajött hozzám totál lefagytam,meg se tudtam szólalni és abba maradt mert felszállt a mellettem lévő vonatra. Én fel se szálltam az én vonatomra,lógtam a suliból mert annyira boldog de egyben csalódott voltam, hogy ennyire félénk voltam.
Rómeon kerestem sokáig úgy hogy a történetet kiírtam a profilomra és a keresztnevét,de sajnos nem jelentkezett senki. Ennek már 2 éve hogy megtörtént 2019 őszén. Mai napig dobog erősen a szívem, ha erre a srácra gondolok :))
Meg hát.
Ha van debreceni középiskolás, aki szeretné, ha leszólítanák, jelezze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!