Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Clamydia tünetei mik pasiknál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clamydia tünetei mik pasiknál?

Figyelt kérdés
Egy külföldi teszt a fenekembe kimutatta máshol nem. Ez eleve nekem fura. Lehet ilyen? Főleg h csak gumiba dugtak meg.

2021. okt. 21. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Chlamydia nem csak nemi úton terjed egyébként.

Chlamydia pneumoniae- A C. pneumoniae a felelős a közösségben szerzett atípusos tüdőgyulladások 10-20 százalékáért, a hörghurutok 10 százalékáért valamint a torokgyulladások 5-10 százalékáért.

Chlamydia psittaci-A madarak, különösen a papagájok és a galambok számítanak természetes rezervoárnak. Az emberi fertőzés mindig a szárnyasok, száraz, szétporladt ürülékének belégzésével történik. A baktérium ezután a légutakból a májba, lépbe kerül, majd a véráram útján eljut a tüdő kötőszövetébe. Az atípusos tüdőbeszűrődés mellett toxikus máj- és szívizom-károsodás is előfordulhat.

Chlamydia trachomatis-Ez a nemi úton terjedő. Húgyúti fertőzéseket okoz, szővődmények, stb.

2021. okt. 21. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mármint ezek külön fajok, szóval nem mindegyik ugyanaz okozza.
2021. okt. 21. 11:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Ok. Lehet az h torokba nincs de a fenekembe van?
2021. okt. 21. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Melyik fajt határozták meg ezek közül, azt kéne tudni igazából. Ha az első kettőt, akkor köze nincs a nemi úton terjedőhöz, ha viszont az utolsó, akkor meg igen. Mármint a hátsódból vettek mintát, vagy nem értelek? Vérvétellel is kimutatható azért álalában. Véredből csinálnak erre a fajra tenyészetet. Ha pozitív, akkor van, ha negatív, akkor nincs.
2021. okt. 21. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként a nemi úton terjedőhöz inkább vizelet minta szükséges, mivel azt a szervrendszer támadja elsősorban. Vagy kenet a pénisz nyilásból. Tehát ezek a biztosak. Én még ilyen nem hallottam, hogy fenék tájról állapíják ezt meg, hiszen nem is érinti azt a területet a fertőzés. Így az szerintem marhaság.
2021. okt. 21. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!