Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Mit szóltok hozzà,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Mit szóltok hozzà, hogy coming-oult Kocsis Tibi énekes?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 04:37
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Itt nem azon van a hangsúly,hogy ki bújt elő ! Egyébként sejteni lehetett róla, mi a helyzet...

Az a fő, hogy bevallotta, hogy boldog és azzal, akivel szeretik egymást és azzal élhet aki a szívének kedves !

Nagyon sokan nem mondhatjuk ezt el magunkról,mert magányosak vagyunk...Pedig a szeretetnél semmi sem fontosabb !

Tibi és mindenki, aki úgy él,hogy boldog,azzal, akivel szeretik egymást legyenek sokáig így !!!

2021. okt. 21. 05:43
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Bevállalós.

Kívánom maradjanak sokáig együtt a párjával.

2021. okt. 21. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Minden gay buliban ott van es lacfer is a pasija. Amugy romeon is fent vannak es harmasozni keresnek sracokat
2021. okt. 21. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mindenki tudta, csak a sajtó nem írta meg eddig.
2021. okt. 21. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lepett meg. Mindenki tudhatta, aki nem csak néz, hanem lát is. Ami viszont nekem kifejezetten visszatetsző a DTK Elviszlek magammal -interjúban az az, hogy mennyire tökéletesnek, kiegyensúlyozottnak, harmonikusnak és boldognak állítja be a párkapcsolatát, meg sokszor elmondja, hogy mennyire szerelmesek egymásba, közben meg -ahogy a #3-as is írja- folyamatosan kifelé kacsintgatnak és harmadikat meg akárhányadikat keresnek. És már a korábbi párkapcsolataiban is ugyanezt csinálta a Tibi, nem idegen neki ez a dolog párkapcsolatban. Szerintem NEM ez az igazi szerelem. Ha én annyira szerelmes és boldog vagyok, akkor nekem nem kell más a páromon kívül. Szóval ez nekem olyan... hmmmmm... Cringe. [link]
2021. okt. 21. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén: Alteregóban láttam őt egyszer és csókolozott egy pasival, de nem mentem oda, hogy akkor outoljon nyilvánosan, neki 40 évesen jött el, hogy nagy nyilvánosság előtt is vállalja. Úgy gondolom, hogy 2011 óta eltelt 10 év, és most érezte, hogy erről érdemes nagy publikum előtt beszélni. Bár sok meleg művészt is ismerek, de jó lenne ha többen is láthatóbbak is lennének...
2021. okt. 21. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Na ja, de bevállalóssága mellett, megelőzte azt hogy valaki "kitálaljon" jó pénzért és megpróbálja ezzel "lejáratni" jó magyar (jobboldali/fideszes ??) szokás szerint ..
2021. okt. 22. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!