Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Nem tartjátok gáznak, vagy sértőnek azokat, amiket Bayer Zsolt mond rólatok?
Nem, mivel azt se tudom hogy miket mond és nem is érdekel. 😀
Ha minden marhaságon felhúznám magam amit általábosságban mondanak (nem csak meleg témában) az emberek az emberekről akkor nem volna egy nyugott percem se.
Semmilyen szinten nem érdekel egyetlen celeb, politikus vagy önjelölt megmondó ember véleménye se a melegség, se a hajszín, se a fözési szokások vagy épp az aktuális idöjárás kapcsán. Úgy élem az életem ahogy én tudom és akarom, és amig ezzel nem ártok senkinek, addig senkinek sincs beleszolása abba hogy mit miért teszek. Mindegy hogy miröl van szó.
Szerintem jobban tennék az emberek ha kocsit kevesebbet foglalkoznának azzal hogy ki mit mond a médiában. Gyakran csak az uszítás megy. De nem csak a médiában. Jobban tenné mindenki ha kicsit a saját dolgával foglalkozna nem máséval.
Nem vagyok nagyképü még ha ez ugy is hangzott, de ez a véleményem.
Pont nem érdekel Bayer visítozása..
Valahogy mindig nála kerül elő a meleg téma, na de az kiabál akinek a háza ég.
Bayer vagy tájékozatlan vagy nem ismeri eléggé jól az embereket és köztük a barátait.
Nekem is vannak olyan meleg ismerőseim, akik már veteránnak számítanak a szubkultúrán belül, és összehoztak gyerekeket az előző nővel kötetett házasságukból, a teljes elfogadáson át a tabusitásig mindennel találkoztam.
Lehet az 2 meg nem nevezett miniszter is mutatja a nagy macsót, közben meg a gyerekek felnövése után, feleségük tudtával, vagy annak tudta nélkül kufircolnak egyet a pesti meleg éjszakában. Meg van erről a véleményem.
Ja és Bayer Zsolt ha látná, hogy milyen sok izmos testépítő meleg van, talán elgondolkodna....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!