Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg normális hogy nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg normális hogy nagyon fájt de nem fog majd?

Figyelt kérdés
Tegnap volt az első anál. A srác aki bevezetett mikor kértem hagyja abba mert nagyon fáj azt mondta ez normális. 20 perc szenvedés volt. A végén sírtam annyira fájt. Ez meg azt hitte azért sírok mert olyan jó mert hogy csak az eleje fáj. 20 cm neki es azt mondta hogy sokan sírtak is annyira élvezték. Szóval mit lehet ebben élvezni?? Tényleg lesz jobb? Hittem neki és vártam hogy na majd most elmúlik és jön a jó de semmi. A másik amit nem értek hogy abba mi a jó ha lenyomja az aktív a farkát a torkodba de majd megfulladsz meg öklendezel? Nem fájt de élvezetes se….
2021. okt. 18. 08:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen embertől menekülj! A sráccal elég nagy gondok vannak fejben. Egyébként az is lehetséges, hogy amiatt nem élvezted kellőképpen, mert nem neked való ez a szerep. De mindenképpen próbáld meg egy türelmes és figyelmes emberrel, és azután eldöntöd, hogy ez mennyire élvezetes számodra.
2021. okt. 18. 09:06
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem volt elég türelmes a partnered. Neki hozzád kellett volna alkalmazkodnia.

A te tempódban kellett volna behatolnia.

Legközelebb te irányíts. Meg kicsit próbálj jobban ellazulni.

2021. okt. 18. 09:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Akivel voltál az egy f@sz. Vele sose lesz jo a szex mert egy pillanatig se foglalkozik veled csak a saját élvezetére koncentrál.

Keress valaki mést, nem tántoritson el egy ilyen rossz élmény.

Plusz nem egy 20cm es farokkal kellett volna kezdened, ahhoz gyakorlottnak kell lenni.

Keress valakit aki egyrészt fogyel rád és szeretné hogy neked is jó legyen, másrészt kissebb a farka. Hidd el akkor sokkal jobb lesz! Én nem engedném senkinek se hogy ledugja a torkomba, úgy vágnám tökön hogy többet eszébe se jutna.

Igaz én uni vagyok, de azért mert valaki passziv nem kell mindent eltürnie, bevállalnia.

A lényeg hogy keress mást akivel nem csak szex hanem szeretkezés van (nagy különbség!), ezt a tahót meg felejtsd el.

2021. okt. 18. 09:21
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Sározzátok az aktív felet, de gondoljátok át. Alapba igazat mondott. A srác (kérdező) bármikor kiszállhatott volna. Ő döntött amellett, hogy tűri. Az aktív részben hibás hogy nem ismerte fel mi van de nem tudjuk mennyire adott hangot annak, hogy fáj. Sorolhatnám. Voltam én már sráccal aktívként aki utólag lehordott minennek. Ott meg tök máshogy viselkedett...
2021. okt. 18. 09:29
 5/13 anonim ***** válasza:
8%
Így jár, aki b.zi. ^^ Most legalább megtudtad.
2021. okt. 18. 10:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Normális aktív az odafigyel hogy ne okozzon fájdalmat
2021. okt. 18. 10:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok. Ne mondja nekem senki hogy ha odafigyel akkor nem tudja megülönböztetni hogy valaki miért sír.

Az tény hogy lehettél volna határozottabb is. Én az elsö alkalmamnál amikor kezdett durvulni szoltam és átvettem az irányitást. Úgy már jó volt.

Ez ne tántoritson el, keress egy olyan valakit aki törödik is qzzal hogy neked jó legyen. Hidd el tud ez jó lenni!

2021. okt. 18. 12:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt amúgy élveztem, hogy ő élvezi hogy dug. Meg ahogy oráloztam is. Elég domináns volt velem és ez nagyon izgató volt amúgy.
2021. okt. 18. 14:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok. Akkor viszont ne csodálkozz rajta hogy nem érdekelte hogy fáj e neked vagy sem. Azt látta hogy neked vejön ha dominálnak, ugyhogy így is csinálta a dolgot.
2021. okt. 18. 14:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Én csak azt mondtam, hogy a dominancia szexi de attól még nem élveztes.
2021. okt. 18. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!