Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozott már kellemetlen szituálciót a reggeli merevedés?
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 12:47
3/8 anonim válasza:
Amikor kellemetlen lett volna, el tudtam takarni, úgyhogy szerencsére nem :D
4/8 anonim válasza:
A körülmetélés műtét utáni napokon hajnali 3-4 között…
5/8 anonim válasza:
Haverral együtt alváskor igen, meggyanusítottak hogy meleg vagyok. Egyékbként bejönnek a fiúk, de reggel attól függetlenül is feláll, szóval nem éreztem igazságosnak.
Ezen kívül koliba néha gáz, de addig max ágyba maradok.
7/8 anonim válasza:
Minden nap okoz, mert arra kelek, hogy hugyoznom kell és addig nem lankad le míg nem hugyoztam.
Ennek az az eredménye, hogy sátorral járkálok át a wc-re, álló farokkal hugyozok és közben mindent összepisálok mert
ilyenkor olyan szórófejként működik amiből 2-3 sugár jön minden irányba.
8/8 anonim válasza:
Volt.
Mindig pucéron alszom nyáron.
Ki voltam takarozva, arra keltem, hogy öcsém az álló farkam nézi!
Tiszta zavarba lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!