Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan alakul ki az alsónadrág...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakul ki az alsónadrág fétis?

Figyelt kérdés

2021. okt. 15. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Azt nem tudom de nekem has fétisem van 😊 27/F
2021. okt. 15. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Passz, én sztreccs sportnadrágot hordok boxer nélkül.
2021. okt. 15. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Az nagyon kényelmes, én csak sima leggingset magában pólóval, baromi kényelmes..
2021. okt. 16. 00:44
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Úgy ahogy nekem a láb fétisem 😆
2021. okt. 16. 01:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is boxer fétisem van.

Én arra tudom visszakövetkeztetni, mikor még általános alsó tagozatban mindenkin ott még szinte fecske volt. Így ment ez évekig, míg el nem terjedt a boxeralsó. Egyre több mindenkin már boxer volt, nekem még nem mert nem mertem mondani itthon, hogy boxer alsót szeretnék hordani, mert féltem hogy kinevetnek. Addig irigykedve néztem mások alsóját, hogy milyen jó nekik, a farkuk is milyen jól néz ki benne. Majd 7.től már nekem is volt, de nem kopott ki belőlem ez a 'megnézem a másik csomagját is gatyán keresztül'.

Szerettem is az álló farkat boxeren keresztül látni, dudorodni. Szerettem benne verni a farkam, beleélvezni stb. Majd a szakirodalom alapján fétissé nőtte ki magát.

Ez az én boxer fétis kialakulásom története :D

23f-uni

2021. okt. 16. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer csak rájön az ember,akár így öltözőkben, hogy eleggé izgató látvány egy-egy dudorodó boxer ,aztán már tudatosan keresed az alkalmat,mikor láthatod újra. Szerintem ebből lesz a fétis.

21F

2021. okt. 16. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Vagy ha sokat látsz valakit alsóban, akire kíváncsi lennél alsó nélkül...😁
2021. okt. 18. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan alakult ki nálam is, mint az ötös hozzászólónál.

Mindig néztem az öltözőkben kinek milyen alsógatyája van és a boxer tetszett a legjobban. Egyre jobban izgatott ahogyan a boxeren keresztül láttam a fiúk farkát és mindig azt hordtam,néha én is beleélveztem.

2021. okt. 18. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!