Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretsz szopni?
Figyelt kérdés
Mekkora méret a kedvenced?2021. okt. 13. 19:53
11/33 anonim válasza:
en is imadok szopikalni,cumikalni jo husos spermadus kukit,kukikat!
o 23 eve szopok! megveszek erte hogy kuki legyen a szopos szamban!
buszken vallalom azt is hogy szoposku@va vagyok!
39N Erzsi-(puszilok minden hasonlo lanyt asszonyt)
12/33 anonim válasza:
lehet jó szőrös is csak tiszta ápolt legyen
13/33 anonim válasza:
Kicsit és vékonyabbat nagy örömmel :)
De csak tartós haverságban :)
15/33 anonim válasza:
Imádom csinálni! Mérettől függetlenül is. A gazdája már lènyegesebb szempont számomra.
16/33 anonim válasza:
Igen a kedvencem, egész nap csinálnám ha lehetne. Utána meg nyelni a finom spermát 😋🤤
17/33 anonim válasza:
igen és szeretem ha irányítja fejem a barátom ahogy összefogja a derékig érő hajam. 😅☺️
26/f/p
18/33 anonim válasza:
Imádok szopni,. Szép ápolt borotvált faszt
19/33 anonim válasza:
Én ugyan biszex vagyok de imádok szopni és lenyelni
47/F bi
20/33 anonim válasza:
Nagyon! Az sem baj, ha nem viszonozzák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!