Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Metélt vagy metéletlen farok a favorit?
Figyelt kérdés
Metéletlen
16/6
25/F
2021. okt. 12. 00:08
11/19 anonim válasza:
Nekem mindegy csak szép legyen.
Az enyém nem metélt.
12/19 anonim válasza:
Nekem személyesen a metélt farok esztétikailag kevésbé tetszik.
13/19 anonim válasza:
Kedves Kérdezö, ez nem favorit, vagy nem favorit kérdése. Ha meg vagy metélve, azt már nem tudod visszacsinálni.
15/19 anonim válasza:
Fitymával egy merev farok szerintem sokkal jobb.
Nekem is metéletlen
16/19 anonim válasza:
Én metélt vagyok saját elhatározásból, a metéltek jobban tetszenek.
17/19 anonim válasza:
Eddig csak fitymás srácokkal voltam, az enyém is az. Sőt kimondottan hosszú laza fitymám van. De szívesen megkóstolnék metélt farkot is. Nem ez a döntő, hogy tetszik-e vagy sem.
18/19 anonim válasza:
Tulajdonképpen mindegy, csak lehessen szopni !
Nekem 15/5 metélt
F/39
19/19 anonim válasza:
Metélt. Nagyon izgat leszopni metélt srácokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!