Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoltok először amikor megláttok az utcán egy csókolózó meleg párt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 18:48
11/18 anonim válasza:
Meglepődnék a bátorságukon, ekkora népuszítás mellett elég veszélyes. Engem b*ziztak már le hangosan buszállomáson egy ölelés(!) miatt. Egyébként ennek természetesnek kellene lennie, mint ahogy az már egy rakás országban régóta.
12/18 anonim válasza:
"Úristen, hogy kerültem Nyugat-Európába, mikor egy lépéssel korábban még Debrecen utcáit jártam??"
13/18 anonim válasza:
Engem speciál izgat a dolog :D hetero nő vagyok
15/18 anonim válasza:
Nem is látok utcán csókolozo meleg párt, még soha nem fordult elő!
16/18 anonim válasza:
Örülök és támogatom azt hogy vannak olyanok aki felvállalják azt akik ők. Nekem nincs bajom azzal ha egy meleg vagy hetero pár csókolózik az utcán, az ő dolguk. Csak azt nem szeretem ha valaki ezt próbálja tiltani, mármint az egy dolog hogy neked nem tetszik hogy egy meleg pár csókolózik az utcán, de egy hetero párral már nem lenne gondod? Ha meg tiltani akarsz valamit akkor meg meg kéne tiltani mindenkinek. Amúgy meg szerintem soha az életben nem fogsz látni 2 meleget csókolózni az utcán (pridot kivéve, ott sem mindenki csinálja ezt) hamarabb fogsz látni 2 azonos nemű embert akik kezén fogva járnak, azt is ha csak szerencséd van.
17/18 anonim válasza:
Én örülök nekik engem csak az akaszt ki ha valakik nagyon egymásra másznak de mindegy hogy hetero vagy meleg pár csók belefér tudom milyen szerelmesnek lenni.
18/18 anonim válasza:
2021. okt. 8. 20:35 időpontban: Aki egy ilyen egyszerű és magától értetődő dolgot nem tud elmagyarázni, jobban teszi, ha nem csinál gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!