Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nádasdy Ádám homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nádasdy Ádám homoszexuális létére hogyan tudott gyereket csinálni és nővel szexelni?

Figyelt kérdés
Azt mondja magáról Nádasdy Ádám, hogy meleg, azonban felesége volt és gyerekeket csináltak. Homoszexuális létére hogy tud nővel szexelni és gyerekeket csinálni?

2021. okt. 6. 10:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Meleg vagyok , 12 éve nem voltam nővel, de van egy gyönyörű fiam.
2021. okt. 6. 20:02
 12/17 anonim ***** válasza:
6%
kényszerből?:( lehet megtudja megutál
2021. okt. 6. 20:15
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Azt mondta, hogy bizonyos érintés, testhőmérséklet, kihozta belőle az állatias szubrutint ami miatt képessé vált erre. Nekem is van több idősebb meleg ismerősöm akinek lettek így gyerekei korábbi heteró házasságból...
2021. okt. 6. 21:24
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Tudja és nem utál , van esze .
2021. okt. 6. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
hazugság mögé is lehet rejteni dolgokat
2021. okt. 6. 22:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én is jártam egy tőlem fiatalabb lánnyal, én 14 voltam, ő 12, de konkrétan csak 2 éven keresztül felmentünk egymáshoz, játszottunk, filmet néztünk, cukrászdába vittem, amitől apám odáig volt. Aztán valahogy 15 évesen éreztem, hogy nem bírom fenntartani a látszatot, erre rájött, hogy azon nyár után, novemberben elvesztettem apámat, és végképp nem volt kedvem megjátszani magam, így ő dobott, bár azt a 2 évet elsirattam, mert történt bennem egy törés, de nem ez váltotta ki belőlem a melegségem.
2021. okt. 7. 11:19
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

Látszik, nem éltél olyan világban, ahol

1. Melegnek lenni rosszabb megítélés alá tartozott, mint ma pedofilnak, és abszolút elképzelhetetlen volt, hogy ez valaha is megváltozik. Szó nem lehetett róla, hogy az ilyesmit bárki be merje vallani még magának is, nemhogy másnak. Az közelebbi álom volt, hogy hétvégi telked lesz a Marson...

2. Internet hiányában - pláne egyszerűbb társadalmi közegben - a fiatalok nem tudhattak róla, hogy létezik még önmagukon kívül ugyanilyen problémával küzdő másik ember a világon, ha tudott is róla, akkor se volt módszer rá, hogy megtalálják egymást, kommunikálhassanak egymással, megerősíthessék egymást abban, hogy igen, ez van. (Kevés ember képes önálló gondolkodásra, eltérésre, ha nincs megerősítés másoktól.) 20 km-re volt a járási postán a legközelebbi kiépített telefon. Ilyen körülmények között évtizedekkel tovább tart, hogy egy fiatalember megértse önmaga valódi helyzetét. Ehhez általában kellett 30 év, addigra meg már rég beletuszkolták a hagyományos családmodellbe. Az, hogy középiskolás korúak már tisztában legyenek önmagukkal, elfogadják önmagukat, és simán járjanak egymással, mint a világ legtermészetesebb dolga, hát az akkoriban elképzelhetetlen volt. Transzneműeknél meg egyenesen Nobel-díjat osztanék annak, aki az internet előtti világban meg tudta érteni egyedül önmaga "szociális beilleszkedési nehézségeinek" valódi okát, mikor a fele még ma se képes rá, pedig minden az orruk elé van tolva.

Még valamit: az emberiség masszív hányada aszexuális ám, és ők is szépen a társadalom rendje szerint csinálják a dolgukat... Többen mint ahány meleg bármikor is "látszatot tartott fenn".

Bárki megteheti, hogy valakire nézve közben másra gondol, egy meleg meg még önmagára is gondolhat, sok melegnek önmaga teste sem egy darab fa, ha nem néz ki nagyon másképp, mint a saját ideálja. < Ez persze megint egy olyan téma, amiről megy majd a kikérés meg a mismásolás, de bizonyíthatóan igaz. Másfelől meg szintén az emberiség jelentős hányada nem is érti, mi az, hogy a másik alakjának látványától felizgulni, aztán mégis fel tud izgulni, ha megfelelő helyen nyomkodják az ilyen vagy olyan micsodáját. Technika kérdése. Ugyan már, hát hány meg hány ember vizuális élmény nélkül szexel, nem is értik mi az... Pont hogy azok, akik értik, csodálkoznak rá, hogy hogy képes XY ezzel vagy azzal a rondával. Hogy lehet attól felizgulni?

2021. okt. 7. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!