Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a környékemen (100 km sugarú körben) nem jön össze senkivel semmi?
3-as. Figyeld a kategoriát!
A kérdéshez:
Én egy reménytelennek tünő, ideges, gyanakvó, félös, szégyenlös srác vagyok aki idén töltötte a 30at úgy hogy korábban senkivel sem volt bármilyen intim interakcioja, de még randizni se randizott kb általános iskola óta (akkor is csak egy eövid tini marhaság volt, egy lánnyal). De idén összeszedtem a bátorságom, elkezdtem ismerkedni és eddig 3 sráccal találkoztam akikkel volt is valami. A harmadikkal most is tart. Ez gyakorlatilag majdnem egy csoda szerintem. Legalábbis én ha tavaly ilyenkor valaki ezt mondja nekem akkor kinevetem.
Pedig nem Pesten élek hanem faluban. Igaz megyeszékhelyen dolgozom, ott is keresek, de ettöl függetlenül nehezebb a dolgom mint valakinek a fövárosban.
Szóval nem lehetetlen, én vagyok a példa rá.
Igaz nem tudok rolad semmit (korod pl.), de ha ennyire nem megy akkor lehet valamin változtatnod kellene. Vagy a keresési szokásodon, vagy magadon. Nem tudom min, ezt neked kell megfejtened.
A lényeg a lényegben hogy ne add fel mert bármikor össze jöhet valami.
Biztos hogy van 100 km-en belül is olyan fiú, aki találkozna veled, és lenne is valami.
Valószínűnek tartom neked van túl sok elvárásod a másik felé, ezért nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!