Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigányság mint olyan nem rendelekzik anyaországgal. Nincs cigányország,
ezért ők etnikum!
Kétszer volt szexkapcsolatom romával a normálisabb rétegből. A látszat csal.
Az egyik 19 éves volt,képei alapján jól nézett ki ápolt volt,de mikor találkoztunk: normális öltözet,viszont dohos cigeretta szag,tele pattanással,zsíros haj. Egy próbát mondom megér ennek ellenére is. A Farka tiszta túró volt,és büdös. Na mondtam, ne haragudj de hanyagoljuk ezt most szerintem.
A másikkal 18 éves volt rendszeresen voltunk együtt,teljesen normális volt és ápolt. Helyesen írt,beszélt minden. Sokat beszéltünk messengeren is.Egyszer bemutatta testvérét aki meglopott. Eltűnt az asztalra kitett pénzem,egy drága parfümöm,és egy drágább sapkám. Majd mondta hogy jönnek a cigányokkal és kipakolnak. Azóta nem találkoztunk.
Szóval előítélet ide vagy oda,soha senkibe ne bízz,főleg romában nem. Lehet normálisnak tűnik valamelyik,de a vérükben benne van az ami. Én nagyot csalódtam. Engem még csak roma lopott meg,szólt be,kötött belém.. Szóval a "Magyarok" előítélete teljesen jogos. És írom úgy ezeket a sorokat hogy én sem vagyok teljesen Magyar.
Ha romával vagy bárkivel is neten keresztül találkozol SOHA ne a lakásba vidd első randira.
Minket is sokszor megloptak a tetvek, elvitték a takarmányunkat és átjöttek a kertünkbe. Úgy rugdosta vissza Édesapa hogy konkrétan félholtra verte, azóta nem mernek lopni. A buszmegbe is nagyon büdös mindegyik, én még nem találkoztam olyannal aki ne lett volna büdös. Vagy mosatlan vagy pacsuli szagú de tíz méterrôl megérzed ha jönnek. Vannak a tipikus fekete haj, szarbarna bőr típusok és vannak a keverékek akik már fehér bőrűek de még mindig látszik a sokévszázados vérfertőzés a múltból, karikás a szemük és bármilyen okosak, megszólalnak és a hangjukból, hanglejtésükből rögtön lehet tudni. Náluk csak a bevándorlók, meg az arabok rosszabbak.
Lefeküdni egyel is? :D Inkább megölni néhányukat legálisan, nyíltan lopnak, volt hogy ott volt az eke az udvarukban ami a rokonunké volt. Na mire jelentettük, már szétszedték vasba. Következő nap egy fülbevalós malacot loptak de a rendőrök nem tudtak tenni semmit, mert mire kiértek, kivágták a fülbevalóját és lekaparták az égetést. Ezek rafkósak, ebből élnek. Undorító féreg a 98%-uk.
Szia, igen idén háromszor is voltam együtt egy roma sráccal, passzívként. Nem szeretnék reklámozni egy applikációt sem, de a lényeg hogy egy szexpartner keresőn ismerkedtünk meg, július közepén. A profilképén csak a felsőteste és az ajkai látszottak, nekem rögtön az elején leesett hogy roma származású, de nem foglalkoztam vele, mert jól el tudtunk egymással beszélgetni. Később küldött magáról és a fütyköséről pár képet, az első gondolatom az volt: teljesen átlagos.
Másnap találkoztunk, este, náluk. Megmondom őszintén paráztam, mert általában 2-3 napig beszélgetek a "partnereimmel", vele viszont nagyon meggondolatlanul ugrottam fejest a dologba. Amikor először megpillantottuk egymást, én meglepődtem a méretbeli különbségeken. Elmondása szerint ő 180cm, amit a profilján is feltüntetett, viszont jobb esetben talán 165-170cm. Persze ez csak egy kis apróság, legalább is nekem nem nagy cucc.
Este tíz előtt pár perccel értünk fel hozzájuk. Már maga a megjelenése, illetve az otthonuk alapján, ők a szolid és abszolút szerényebb romák közé tartoznak, nem pedig a piszkos, ordibálós, lopós cigányok közé. Aranyos volt, megkínált üdítővel, mondott pár dolgot, például hogy reméli nem baj, de nincs sikosítója, illetve a szobájában rendetlenség van, majd ne figyeljek.
Bekísért, pár pillanat alatt levetkőzött meztelenre, majd leült az ágyra és megkért hogy orálisan kényeztessem. Amikor letérdeltem a farkával szembe, megdöbbentem hogy a képek alapján jóval kisebbnek tűnt, úgy nagyjából 15-16 centiméterre tippeltem, de szerintem simán 18-19 cm a pénisze, ráadásul vastag is. Miután "végeztem", nagyon figyelmes volt, lefektetett az ágyra, óvatosan levetkőztetett majd szexelni kezdtünk.
Nagyon jó volt, mint ahogyan a 8. válaszoló is írta, velem nagyon odaadóan "csinálta a dolgát". Többször megcsókolta a mellkasom vagy a nyakam, markolászta a fenekem, szóval nem csak egy gyors kefélés volt, hanem egy kiadósat szexeltünk.
További részletekbe nem akarok belemenni. A lényeg, én elhiszem az eddigi kommentelők irományait, mert ismerek ilyen "romákat", akikre nem tudok mást mondani, mint szó szerint azt, hogy 'cigányok'. DE! Köztük is vannak normálisak, akik tudnak viselkedni és becsületesek. Ha Te, kedves kommentelő, azért tetted fel a kérdést, mert szándékozol szexuális kapcsolatot létesíteni egy roma sráccal, a tanácsom: Beszélgessetek egy picit, kérj tőle néhány képet, amiből nagyjából kiderül hogyan él. Ha már ismeritek egymást személyesen, akkor ezt Neked kell eldöntened.
Én most egy picit sokkot kaptam ettől a büdös/túrós farkú sztoritól, de szerintem más higéniáját meg lehet állapítani anélkül is, hogy egymás nyakába mászunk. Kívánom hogy ne így legyen. A roma srác, akivel azóta kétszer is találkoztam a nyáron abszolút higénikus, abban igazat adok hogy picit kellemetlen illetú parfümöt fújt magára, ráadásul elég szép adagot. De ezen kívül semmi, sőt nekem nagyon tetszik hogy jóval sötétebb a bőre, főleg a farkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!