Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a legperverzebb kalandotok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legperverzebb kalandotok? Ha meséltek mesélek én is

Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
98%

Engem érdekelne :)))

Biztos, mert az én életem is unalmas, meg a kommentlőé is, hisz ő is itt lóg.

2021. szept. 25. 19:16
 2/9 budaiz ***** válasza:
100%

#1 lehet hogy nem mindenkit érdekel de szerintem érdekes az hogy kivel mik történtek meg. Ezek lehetnek érdekes sőt tanulságos dolgok. Ettől még nem lehet unalmas az élete a kérdezőnek.

Ezt nem kell elfogadnod és nem kell ide írogatnod.

2021. szept. 25. 19:20
 3/9 budaiz ***** válasza:
84%
Privátban mesélek ami velem történt, de érdekel hogy veled történt e?
2021. szept. 25. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

PlanetRomeon ismerkedtem abban az időben egy pasival, aki egy városban lakott velem, megbeszéltük, hogy találkozunk, miután mind a ketten végeztünk a nyaralással, erre látom Romeon, hogy ugyan abba a városba nyaralunk :D

Szóval amikor a szüleim elmentek aludni, kimentem a szállásról, (nem volt nehéz mert külön szobába voltunk), és elmentünk sétálni a tenger partra a fent említett úriemberrel, majd pár koktél után az ágyban kötöttünk ki (nála a szálláson), és, nem nehéz kitalálni mi történt :D

Együtt aludtunk, direkt nagyon nagyon korán keltem, hogy visszaérjek a szállásra észrevétlenül, aznap reggel megismételtük az éjszakát, és még az ottani nyaralás alatt jópárszor :)

2021. szept. 25. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez idén történt, ismertem egy bácsit egy ideje 67 éves volt, gyógytornán ismerkedtünk meg, ő nem tudta rólam, hogy meleg vagyok, én viszont tudtam róla, hogy ő az, mivel egyszer áthívott, hogy segítsek neki regisztrálni meleg társkeresőkre.

Mivel folyamatos beszélő viszonyban voltunk ezért folyamatosan tudtam, hogy hogy megy neki az ismerkedés, és hát nagyon rosszul ment neki, nem jött össze semmi, magányos volt és kapcsolatot szeretett volna, és folyamatosan panaszkodott nekem, hogy nem talál senkit, pedig elhihetitek, hogy egy fiatalosan gondolkodó és fiatalos életet élő humoros és energikus emberről van szó. Nyilván minél többet beszélgettünk, nekem annál szimpatikusabb lett.

Szóval névnapja volt, átmentem hozzá, beszélgettünk, iszogattunk, folyamatosan papolt a sikertelenségeiről így ismerkedés terén, mutatta a beszélgetéseit, hogy miket ír, és mégis ghostingol mindenki, már ha visszaírnak, kezdtem megsajnálni, aztán ahogyan oldódott a hangulat az alkohol hatására, azt mondta, hogy kár, hogy nem vagyok meleg, mert olyan pasit tudna elképzelni magának amilyen én vagyok.

Mivel egyre jobban kezdtem szimpatizálni vele, + az alkohol, odaléptem, és azt mondtam neki, hogy hát szerencséd van, mert meleg vagyok és megcsókoltam, ő visszacsókolt, és hát lefeküdtük aznap, és mivel addig csak a szopást próbáltam ki, ezért aznap vele vesztettem el a szüzességem.

Azóta is tart ez a "kapcsolat", lassan 6 hónapja.

20/passzív

2021. szept. 26. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elején azt hittem, hogy ez valami perverz sztori lesz, de nagyon cuki lett a vége :))
2021. szept. 26. 14:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, bár inkább fájdalmas mint cuki, mert azért is írtam idézőjelben a kapcsolatot, mert ez nem kapcsolat így, hiába jó a szex, hiába van meg az összhang, hiába van meg minden, ami egy kapcsolathoz kéne, ekkora korkülönbség mellett ez sajnos nem kapcsolat, viszont mással nem érzem azt, amit vele, néha azt kívánom bárcsak fiatalabb lenne, de sajnos ilyen a valóságban nincs :)
2021. szept. 26. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok, velem is volt ilyen, azért tudom, milyen ez. Mindketten tisztában vagytok a dolgokkal, amik elválasztanak, élvezzétek azt, ami van, ezt adta az élet.
2021. szept. 26. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak privátba.
2021. szept. 28. 00:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!