Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek nyalogatni a srácok talpát? Hogy csináljátok, mit élveztek benne?
Figyelt kérdés
Az én talpam is szeretné nyalogatni egy srác, de nem tudom, hogy megengedjem-e neki, kicsit tartok a dologtól.2021. szept. 20. 15:15
11/16 anonim válasza:
Szerintem ki kell próbálni, max nem fog bejönni.
Én imádom benne a formáját, a tapintását, az ízét, illatát, azaz egyben úgy ahogy van! :)
Fontos, hogy férfias legyen, ápolt és hozzá egy normális agyú srác.
12/16 anonim válasza:
Engem is izgat.
Lehet be szeretne hodolni neked igy. Jo jatek. ;)
13/16 anonim válasza:
Inkább nyalasd ki a feneked vele
14/16 anonim válasza:
Ha úgy döntesz kipróbálod, majd írd meg milyen volt :)
15/16 anonim válasza:
IGEN én szeretem, nyalni is, meg ha nekem csinályák
Gombássak a lábaim nem kezelem mert azt sokan szeretik
amúgy 54-es lábam van és nagyon gombás és bőr keményedésses
én is szeretem úgy nyalni ha jó nagy talpak gombásak és legyen jo piszkos
söt...ne kövezzetek meg de ha kakis pisis ugya legjob
16/16 anonim válasza:
Nem nyaltam még lábat. De kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!