Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hány évesen volt az első pasitok? Ő hány éves volt? És az első szex kivel volt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 22:36
11/18 anonim válasza:
Sajna sráccal még nem volta. Bi F 29
13/18 anonim válasza:
13
O 16
Es vele az első szex 15 evesen.
14/18 anonim válasza:
14 voltam. Fürdőben történt egy 30 éves pasival.
15/18 anonim válasza:
13 eves koromban az elso az unokabattyam volt. O 18 volt.
Az elso szex is vele.15 evesen.
Es meg most is vele.
16/18 anonim válasza:
17. Ő jóval idősebb volt nálam és utólag nézve is egy gusztustalan 60-as IQ szintű prosti volt. Viszont olan szinten belé szerettem, hogy lelkileg gallyra vágott a dolog. Utána a legjobb barátommal volt barátság extrákkal dolog, de az érzelmi szál részemről megvolt, ő csak a extra dolgokat akarta. Érzelmileg tönkrementem benne, de igyekszem kiheverni, és a legjobb barátom maradt. Másokkal nem voltam eddig sem fizikailag sem lelkileg és alkalmi téren nem is szeretnék a későbbiekben sem. Most 21 évesen két ilyen dolog után eléggé kiégettnek érzem magam szerelmi téren, mert nekem szexualitás csak az után jöhet. Majd csak lesz jobb is...
17/18 anonim válasza:
15 évesen volt az első barátom, 15 évesen el is vesztettem vele. A barátom akkor 17 volt.
18/18 anonim válasza:
Első orál 20 évesen volt egy 19 éves sráccal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!