Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vélekedtek erről?
Figyelt kérdés
Hogy azok a huszonéveiben járó fiatalok, akik nincsenek regisztrálva egyetlen társkeresőre-szexpartner keresőre sem, azok elcseszik a fiatalságukat?
Gondolom hogy ők "normálisan", személyesen ismerkednek.
2021. szept. 16. 12:08
2/11 anonim válasza:
Ők valószinű egymás közt ismerkednek, keresnek szexpartnert. és nagyon is jól teszik :D Mit lehet találni pl romeon? :D
2021. szept. 16. 12:10
3/11 anonim válasza:
Amikor nem voltak társkeresők, akkor szerinted mindenki szűzen élt és boldogtalanul.
Túl sok volt a net Pistike! Ideje lenne egy kicsit kimozdulni
2021. szept. 16. 12:11
4/11 anonim válasza:
Nem mindenki olyan nyomorék, hogy csak a neten képes ismerkedni.
A normális ember az életben is oda mer menni a másikhoz.
2021. szept. 16. 12:11
5/11 anonim válasza:
Azért nincsenek regisztrálva mert inkább élőben csinálják. S ezerszer hatékonyabb mint a net. 100% kamumentes és azonnal face to face ott van a másik ember előtted, 1 perc társalgás, személyes benyomás alatt többet tudsz a másikról tetszik-e vagy sem mint a neten 2 hét levelezgetéssel.
2021. szept. 16. 12:31
6/11 anonim válasza:
Attól függ, miért nincs regisztrálva az a huszonéves fiatal a társkeresőn.
Ha azért, mert élőben ismerkedik, akkor az nagyon rendben van.
Ha azért, mert félénk, visszahúzódó, kevésbé érdeklődik még a szexualitás iránt, stb. akkor szavaiddal élve "elcseszi" a fiatalságát. Mert mire észbe kap, már sokkal nehezebb lesz megfelelő partnert találnia és ha pechje van, még gátlásai ébredhetnek a saját tapasztalatlansága miatt.
2021. szept. 16. 12:38
7/11 anonim válasza:
Nem kell másokkal foglalkozni és ennyi. Mit érdekel, hogy mit gondolnak rólad? Velük fogsz élni? Tartozol nekik valamivel? Nyilván nem. Akkor meg mi a fenét foglalkozol mások véleményével. Csak azokkal foglalkozz, akik közel állnak hozzád(vélemény, ha van realitás alapja és ért is ténylegesen hozzá. Ha nem ért hozzá, akkor azt a véleményt is le kell fosni.) Máris egyszerűbb lesz az életed.
2021. szept. 16. 13:10
8/11 anonim válasza:
Én igaz fent vagyok az egyik társkereső oldalon, de sokkal jobban preferálom a személyes ismerkedést. Ilyenkor nem kell attól félni hogy véletlenül nincs közöttünk szexuális vonzalom, vagy attól hogy ghostingol a másik mert nem tudjuk hogy mi lesz, és sokan csak írogatni akarnak és sohasem találkozni, az kérdéses hogy ez azért e van mert nincsen tapasztalatuk vagy azért mert más személynek a képeivel jelentkeztek fel. Ha valaki tetszik és én is tetszem neki akkor azt észre lehet venni az alapján ahogy a másik rád néz, és még sok apró jelből. Ha mégis megtörténik hogy nem meleg a srác akkor pedig elmondom neki hogy ezt ne sertés ként vegye, hanem inkább bóknak mert helyes. Igaz személyes ismerkedésnél talán lesznek homofóbók is, de szerintem kockázat nélkül nincs nyereség.
2021. szept. 16. 13:33
9/11 anonim válasza:
8 as vagyok.
Btw eddig nem találkoztam olyannal aki ezt rosszul fogta volna fel, de ez lehet azért is van mert a fiatalabb generáció tagja vagyok és főleg ebben a generációban keresek magamnak valakit.
2021. szept. 16. 13:35
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez meg legyen mindenkinek a magánügye kérdező.
Neked lehet az élet csak szexből áll, de vannak normális emberek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!