Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexeltél már szánalomból?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltél már szánalomból?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki konkrétan hónapok óta ír kb heti 1 üzit. Mindig valami kedveset és hogy ne felejtsem el bármikor találkozna velem. Kezdem megsajnálni. Szexeljek vele?
2021. szept. 12. 10:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
Igen. Többször is. Nem tudom miért, de valahogy megtalálnak az összetört emberek, kiváncsiak. 20/f
2021. szept. 12. 12:00
 12/22 anonim ***** válasza:
97%
max az elején nem mondtam meg az igazat, de beláttam nem jó döntés:)
2021. szept. 12. 12:02
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem jó döntés, ha nem csak magamra gondolok. Ha neki örömet okozott, hogy megkapott.
2021. szept. 12. 12:07
 14/22 anonim ***** válasza:
98%

Volt, hogy egy 66 évessel beszélgettem Romeon, igazából csak azért mert senki nem beszélt vele szinte, és magányos volt.

Aztán pont mesélte, hogy egyedül tölti a szilvesztert, nekem se volt programom, ezért belementem, hogy vele töltöm. Már amikor odaértem is látszott, hogy ez szinte egy randi helyszín, rózsa az ágyon, halk zene, megterített gyertyafényes vacsora, amikor rákérdeztem, hogy ugye ez nem randi, akkor persze mentegetőzött, hogy nem az, csak egy új évi csókot szeretne.

Viszont többet tett azért az újévi csókért, mind az addigi összes pasim úgy amblokk bármiért, szóval amikor az újévi csóknál elkezdett vetkőztetni, akkor nem ellenkeztem 💁 ráadásul nem is volt rossz az ágyban, nagyon figyelmes volt a behatolásnál is, szóval összességében nem bántam meg, de alapesetben meg sem tettem volna, ha nem szántam volna meg az öreget :D

2021. szept. 12. 12:12
 15/22 anonim ***** válasza:
97%

Szexeltem már olyan fiúval, akivek nem sokan akartak, mert nagyon kövér volt. Simán 150 kiló.

De én megtettem neki, oda-vissza alapon. És nem volt rossz. Hálálkodott is érte.

2021. szept. 12. 12:26
 16/22 anonim ***** válasza:
95%
Én ugyan hetero lány vagyok, de egy nagyon jó barátom szakítás után nagyon oda volt. Nem akartunk sohasem többet egymástól, de egyik borozgatós, beszélgetős este során szóba hozta, mennyire hiánya van. Megsajnáltam, felhívtam az albérletembe, kikötöttem, hogy ő nem nyúlhat hozzám, levetkőztem és kivertem neki. Egy perc se kellett és elélvezett.
2021. szept. 12. 12:52
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
Igen de talan kicsit bánom pedig fizettet is. Erősszakos is volt.
2021. szept. 12. 17:42
 18/22 anonim ***** válasza:
93%
Kérdés az hogy milyen jelleme van. Ha látnám hogy tényleg csak egy sikerre van szüksége akkor még lehet bele is mennék. Viszont egy bizonyos szintet meg kell akkor is ütnie neki. Mármint egy lezüllött valakivel nem. Ha látom hogy probálkozik, nem hanyagolja el magát, csak épp nem jön össze neki akkor igen, legyen neki is egy jó napja!
2021. szept. 12. 22:35
 19/22 anonim ***** válasza:
94%
Szanalombol nem, de olyannal mar igen, aki annyira nem volt az esetem. 28f
2021. szept. 13. 20:20
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
én is találkoztam olyannal aki nem az esetem, de egész tűrhetően elbszélgettünk, bár főként az is miattam volt.
2021. szept. 13. 21:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!